Xenos Moederdag folderacties.nl

Xenos Moederdag

Ook voor Moederdag vind jij het leukste cadeau voor jouw moeder bij Xenos. Xenos is namelijk avontuurlijk en werelds. Net als jouw mama? Eigenlijk is Xenos een winkel voor iedereen, met een verrassend assortiment goede en betaalbare artikelen voor in huis, het huishouden, speelgoed, etenswaren en tuinmeubelen. Vandaar dat je hier al snel terecht komt als je een leuk cadeautje zoekt voor moeder voor een betaalbare prijs. Want Xenos, opgericht in 1973 in ’s-Hertogenbosch, als onderdeel van de SHV ( Steenkolen Handels Vereniging) is eigenlijk een woonwinkel en warenhuis tegelijk. Met een uitgebreid assortiment van o.a. keramiek, glaswerk, kaarsen, meubilair, huishoudelijke artikelen en etenswaren, aangevuld met seizoensartikelen zoals tuinmeubelen of kerstartikelen biedt Xenos voor elk wat wils. In de ruim 200 winkels in Nederland wordt dit assortiment overzichtelijk maar sober gepresenteerd voor prijzen waar je blij verrast door bent. Inmiddels is Xenos onderdeel van Blokker en hierdoor is een nog groter en verrassender aanbod ontstaan. Hierdoor zult je je zich snel gast voelen bij Xenos, wat ook een Griekse vertaling is van dit woord.

De Xenos Moederdag Folder

Xenos blijft verrassen, dat ziet u ook terug in de mooie Xenos Moederdag folder  die ook dit jaar wordt uitgegeven. Met een keur aan leuke en scherpe aanbiedingen brengt deze folder u nu al in de sfeer van Moederdag. Want MOEDERDAG WORDT BUITENGEWOON, volgens Xenos. Door er samen op uit te gaan met leuke fietsaccessoires, door te gaan picknicken met een fleurig gedekte tafel en een goed gevulde picknick mand, door heerlijk te ontspannen in de tuin op de Kreta tuinmeubelen van acasiahout of door iets mooie te knutselen voor een mama, of mama te verwennen met chocola. Dat kan allemaal met Xenos die een assortiment moederdagtoppers aanbiedt onder de 5 en 10 euro. En wil je mama helemaal versieren dan kan dat ook. Met een mooie collectie sieraden, uiteraard verzameld in de mooie sieradenkast. Kortom, kijk zelf even in de Xenos Moederdag Folder die deze week online staat en verras moeder op je eigen manier. En kun je niet kiezen? Dan is er nog de Xenos Moederdag cadeaukaart , variërend van 5 tot wel 100 euro, verkrijgbaar bij elk filiaal.

Online bestellen op Xenos.nl uit de Xenos Moederdag folder

Sinds kort heeft Xenos ook een uitgebreide webshop online, waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor uw online bestellingen. En ook de artikelen uit de Xenos folder horen daar natuurlijk bij. Want Xenos begrijpt dat u niet altijd tijd heeft om te winkelen. Daarom wordt alles wat voor 18.00 online besteld wordt al de volgende dag geleverd. En boven de 30 euro is de verzending gratis. Als extra service van Xenos. Fijne Moederdag.