Wibra Zotte tiendaagse folderacties.nl

Wibra Zotte Tiendaagse

Elk warenhuis heeft tegenwoordig zijn eigen actieweken waarin ze hun artikelen voor scherpe prijzen aan de man proberen te brengen. Ook onze bekende Nederlandse kleding discounter Wibra heeft zo zijn actieweek en stunt met zijn artikelen tijdens de Wibra Zotte Tiendaagse. Deze actieperiode is al vele jaren een groot succes en wordt elk jaar weer herhaald in de maand april.  Ook dit jaar start de Wibra Zotte 10-daagse op 12 april 2015 en wordt de actie fors onder de aandacht gebracht middels diverse campagnes en natuurlijk in de Wibra folder. De consument zal er ook dit jaar niet aan ontkomen om gedurende deze 10 dagen geconfronteerd te worden met de zotte prijzen van Wibra.

Tien dagen zotte prijzen

Wanneer je wil besparen op je kledinguitgaven en toch je garderobe wil uitbreiden dan ben je bij Wibra tijdens de Wibra Zotte Tiendaaagse aan het juiste adres. Gedurende deze 10 dagen kun je erg voordelig shoppen en geld besparen op kleding, schoenen, ondergoed, schoonmaakproducten, speelgoed, woonaccessoires en zelfs tuinaccessoires. Ga daarom zeker even kijken bij jouw dichtstbijzijnde Wibra filiaal om te zien of je hier kunt slagen of kijk eerst in de Wibra Zotte Tiendaagse reclamefolder om te zien wat voor zotte artikelen Wibra in de aanbieding heeft.

Wibra Zotte Tiendaagse folder

Uiteraard licht Wibra graag een tipje op van de “Zotte sluier” en laten ze ja graag weten wat voor artikelen er verkrijgbaar zijn tijdens de Wibra Zotte 10-daagse. Daarom geven ze een folder uit waarin verschillende artikelen staan vermeld, die in de aanbieding zijn. Wanneer we de nieuwste folder, die op 12 april ingaat eens goed bekijken, dan zien we dat er op de voorpagina diverse vesten en t-shirts fors afgeprijsd zijn met bijna 50%.

Bekijken we de tweede en derde pagina, dan komen we leuke zomer artikelen voor kinderen tegen voor scherpe prijzen. Pagina 5 begint al aardig zot te worden en opent met “Crazy prijzen”. Hier staan ondergoed artikelen vermeld, die al verkrijgbaar zijn vanaf €1,67.

Wanneer we de folder goed bekijken, dan kunnen we concluderen dat we de tuin weer in moeten om onze eigen groenten te kweken. Wibra biedt hiervoor alle tools, die je nodig hebt. Relax je liever in een gezellige tuin, dan kun je ook terecht voor vele leuke tuinaccessoires.

17% kassakorting

De laatste pagina’s van de Wibra reclamefolder zijn gewijd aan de 17% kassakorting actie, welke ook loopt tijdens de Zotte tiendaagse. Alle artikelen, die genoemd zijn in de folder op de laatste paar pagina’s zijn extra voordelig door hun 17% extra kassakorting. Deze korting wordt bij de kassa apart verrekend.

Wibra voor jong en oud

Al met al kan geconcludeerd worden dat de Wibra Zotte tiendaagse ook dit jaar weer leuke artikelen biedt tegen bijzonder lage prijzen. De acties zijn gericht op alle doelgroepen of je nu man, vrouw, kind jong of oud bent. Er zit altijd wel een koopje bij dat bij je past.  Bekijk dus zeker de Wibra folders op neem een kijkje op de website voordat je naar de Wibra gaat.