Welkoop Palletverkoop Folderacties.nl

Welkoop Pallet Verkoop

De Welkoop Pallet Verkoop actie is weer van start gegaan. Want door groot in te kopen kan men ook scherpe prijzen bedingen bij zijn leveranciers. En dat vind je dan ook terug in de Welkoop Pallet Verkoop folder van deze week. Welkoop is één van de grootste winkels op het gebied van tuin en dier. En dat merk je als je de winkel binnenkomt. Met een breed assortiment  A- merken, zoals Royal Canin en Velda en de eigen merken Welkoop en Kennis, goede kwaliteit voor een scherpe prijs, hebben ze alles in huis om u extra te laten genieten van uw tuin of huisdier. Want met hun deskundig advies en service gaan ze net een stapje verder. Met maar liefst 154 winkels in Nederland is Welkoop ook een van de grootste als het om acties gaat. En daar profiteert u nu van mee. Want Welkoop heeft verstand van tuin & dier.

Welkoop Pallet Verkoop Folder

Kijk maar eens in de Welkoop Pallet Verkoop folder en maak nu een keuze uit alle scherpe folderacties. Want nu koopt u al 3 zakken potgrond van maar liefst 70 liter voor 15 euro. Of een zak van 10 kg. Kenner kattenvoeding voor 14,95. Maar ook tuinplantjes, koemestkorrels, zakken openhaardhout en Royal Canin hondenvoeding zijn nu extra laag geprijsd. En als u dan toch in de tuin aan de slag gaat is een Life-Line spijkerbroek ook mooi meegenomen. Dus koop er nu twee en doe er uw voordeel mee. Allemaal aanbiedingen die nu vast goed van pas komen. Dus inladen en wegrijden van 14 t/m 17 mei bij Welkoop.

Extra voordeel met de Welkoop Klantenpas

Heeft u hem nog niet aangevraagd, de Welkoop Klantenpas?  Want met deze pas, die u gratis kunt aanvragen in de winkel, kunt u automatisch sparen voor extra punten. Voor iedere euro krijgt u een spaarpunt en 250 punten zijn weer goed voor 2.50 kassakorting op uw volgende aankoop. Mooi meegenomen toch? Alle informatie, de winkels en de openingstijden kunt u vinden op de site. Veel tuinplezier.