V&D Sinterklaas folder folderacties.nl

V&D Sinterklaas folder

De nieuwe V&D Sinterklaas folder met een looptijd van 2 november tot 6 december 2015 is er weer met 36 pagina’s leuke cadeautjes, die iedereen graag van Sint wil krijgen.

VD Sinterklaas folder 2 november tm 6 december 2015

VD Sinterklaas folder 2 november tm 6 december 2015

En daar hebben zeker ook de kleintjes met ongeduld op gewacht. Want deze mooie folder staat vol met leuke speelgoed artikelen, die ideaal zijn als schoencadeau voor Sinterklaas. Dus bladeren maar, dubben wat het leukst is en kiezen maar. En hoewel de aanbiedingen geldig zijn tot en met 6 december wil je natuurlijk niet de laatste zijn met bestellen. Maar geen nood, de 63 V&D winkels hebben genoeg voorraad om alle Sinterklazen in Nederland van volle zakken te voorzien. Want V&D is niet voor niets het grootste en meest bekende warenhuis van Nederland. Met een actueel en inspirerend assortiment voor groot en klein wat in deze Sinterklaastijd altijd goed van pas komt. Dus loop eens binnen bij een V&D vestiging met een speelgoedafdeling in uw buurt en laat u verrassen.

V&D Sinterklaas cadeaus

Aanbiedingen uit de V&D Sinterklaas folder

Maar niet voordat u deze uitgebreide V&D Sinterklaas folder hebt bewonderd met alles voor je verlanglijstje en dat van je dierbaren, zoals spellen, knuffels, met Nijntje artikelen, LEGO en Fisher Price, Woezel en Pip, Frozen en Barbie poppen en ga zo maar door. En dat allemaal voor extra lage V&D prijzen. V&D is daarom dit jaar jouw favoriet wanneer het gaat om leuke en originele schoencadeautjes. Want wat dacht je van een complete LEGO Friends bouwdoos waarmee je je eigen huis bouwt van € 74,99 voor maar € 59,99? Of een LEGO StarwarsDarth Vader voor € 29,99? Leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen. Maar ook minicadeautjes heeft V&D volop in huis. Kleine hebbedingetjes voor in je schoen, zoals knutselspulletjes, kleine boekjes en leuke spelletjes, zoals Pim Pam Pet, Mens erger je niet, Stratego en nog veel meer. Dus knip uit die kortingsbonnen en ga ermee naar de winkel.

V&D schoencadeautjes uit de folder

Sinterklaas cadeautjes online bestellen op VD.nl

Online bestellen kan natuurlijk ook altijd in de V&D webshop: vd.nl. Want ook daar zijn alle deze fantastische folderacties geldig. En verzenden kan naar ieder adres in Nederland dus ook op de zaak of bij opa en oma. Bestellingen voor 22.00 uur geplaatst worden meestal de volgende dag al geleverd. Kijk voor alle informatie, zoals andere V&D folders, maar ook info over de V&D winkels, openingstijden en de aanbiedingen op vd.nl Laat nu het heerlijk avondje maar komen.