VD PrijzenCircus folderacties.nl

V&D PrijzenCircus folder

Het V&D PrijzenCircus start online op woensdag 23 september en op 26 september in de V&D winkels. Voor V&D , het bekendste warenhuis van Nederland, is dit alweer het 51e V&D PrijzenCircus.

V&D Prijzencircus folder

V&D Prijzencircus folder

Tijdens dit ware koopjesspektakel, dat meer dan twee weken duurt,kunnen de echte koopjesjagers weer profiteren van de vele aanbiedingen in de webshop en winkels van V&D. Gedurende de eerste drie dagen is de V&D voorverkoop voor V&D members, waarbij deze alvast online kunnen kiezen uit het enorme actieaanbod en online hun bestellingen kunnen doen. Daarna gaan alle 63 V&D vestigingen echt los en bieden ze u een keur aan aanbiedingen in de categorie dames-, heren- en kindermode, schoenen, tassen, sieraden, geurtjes, speelgoed, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires en nog veel meer. Elke  4 dagen hebben ze unieke , extra producten tegen echte stuntprijzen. Treuzel niet te lang als u ook wilt profiteren van dit Prijzen Circus en loop eens binnen bij de dichtstbijzijnde V&D filiaal.
Prijzencircus 728x90

V&D Prijzencircus folder

Ook dit jaar heeft men weer een speciale V&D PrijzenCircus folder. Hierin een uitgebreid aanbod damesmode van o.a MartVisser, LIV, Tom Tailor, Street One en Mexx, bv. een LIV blazer voor € 29,- en een LIV Jas van echt leer voor maar € 99,- En wat dacht u van een Burkely Herentas, geschikt voor diverse smarthones van € 179,99 nu € 89,-. Of een paar Esprit sneakers van € 69,99 nu € 49,- Maar ook een Rituals set, ook leuk als cadeuau, met doucheschuim, bodycrème en bodyscrub voor € 15,- of een leuke kindersweater van Soho voor € 10,- Kortom teveel om op te noemen. Kijk dus voor u gaat shoppen even in de folder op onze site voor alle folderacties of loop eens binnen in de V&D winkel bij u in de buurt.

V&D Prijzencircus aanbiedingen

V&D Prijzencircus aanbiedingen

Aanbiedingen van het V&D Prijzencircus bestellen op vd.nl

En mocht dit niet lukken of wilt u als eerste online bestellen tijdens de eerste 3 dagen dat het PrijzenCircus al van start gaat dan kan dit vanaf 23 september al in de V&D webshop op vd.nl. Want ook hier vindt u een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen die tijdens dit PrijzenCircus worden gepresenteerd. Zo kunt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel of kantoorstoel 24/7 bestellen en alles gemakkelijk en snel thuis laten bezorgen. Alle bestelinformatie en ook de winkels, openingstijden, de V&D folder en de webshop kunt u vinden op de site.

V&D Outlet