V&D Prijzencircus folderacties.nl

V&D Prijzencircus 2015

De afgelopen weken was het weer een waar prijzenfeest bij de 63 deelnemende V&D winkels en de V&D webshop onder de noemer V&D Prijzencircus. Ook V&D heeft zoals vele grote winkel ketens een actieweek in het leven geroepen waarin ze 2 keer per jaar hun artikelen extra scherp aanbieden. Dit jaar was het Prijzencircus weer een groot succes en mag het met trots bijna hét uitverkoop evenement van de lente genoemd worden. Uiteraard kwam deze uitverkoopronde bij V&D niet op het verkeerde moment aangezien duidelijk werd dat de V&D winkels al enige tijd erg onder druk staan en wat extra verkopen goed kunnen gebruiken. Via diverse media werd er daarom flink ingezet op deze actieweek en was het voor de consument vrijwel onmogelijk om niet met de commercials of advertenties of de speciale V&D Prijzencircus folders in aanraking te komen. Maar goed, waarom ook niet? De aanbiedingen in de folder zijn ook dit seizoen erg scherp geprijsd en tevens geschikt voor jong en oud. Bovendien had V&D wat te vieren met de 50e editie van het Prijzencircus en wie wat te vieren heeft trakteert!

Dat bleek wel uit de vele 20% kortingsacties en de extra finale korting van 30%.

V&D Prijzencircus 50e editie

Het V&D Prijzencircus is dit jaar alweer voor de 50e keer van start gegaan en dit mag erg bijzonder genoemd worden. V&D was namelijk een van de koplopers wanneer we kijken naar actieweken onder een speciale noemer. Uiteraard kennen we de reguliere actieweken, zoals de uitverkoop of opruiming, maar V&D wilde dit extra kracht bijzetten en bedacht het V&D Prijzencircus. In plaats van de standaard kortingsborden en kortingskaarten in de winkels werden de winkels volledig aangekleed met accessoires en duidelijke prijskaarten met vrolijke kleuren, die je kan vergelijken met die van het circus. Ook werden de standaard reclamefolders, die maandelijks verschijnen volledig in de rood/groene kleuren gehuld, en omgetoverd tot de speciale V&D prijzencircus editie. Deze aanpak van V&D bleek een groot succes en consumenten kijken elk jaar weer uit naar deze afprijzingsperiode.

V&D Prijzencircus folder

Een circus zonder attracties en verrassingen is geen circus! Voor V&D dus de taak om consumenten te verrassen met scherpe aanbiedingen op nieuwe producten of folderacties met reguliere producten. Deze acties vermelden ze in de speciale V&D prijzencircus folder, zodat je als consument eerst lekker kan bladeren en kan oriënteren voordat je naar de winkel gaat. De speciale folders komen inmiddels uit in 2 edities; 1 reguliere V&D Prijzencircus folder met kortingen tot 20% en een V&D finale folder, waar de laatste koopjes nog eens extra afgeprijsd worden naar 30%. Dit jaar had de folder ook 5 diverse kortingscoupons waarmee je zelf je korting kan bepalen. Deze kortingsbonnen, die achterop de folder zijn vermeld variëren van 10% tot wel 20% en zijn een welkome aanvulling voor iedere shopper.

Al met al een goede reden om ook dit jaar weer te shoppen bij een van de winkels van V&D bij jou in de buurt of in de V&D webshop. Dit weekend is er ook de V&D prijzencircus finale waarbij de korting nogeens extra verhoogt wordt tot 30%