terStal Sale Folderacties

terStal Sale

Bij terStal, het adres voor familiemode, is de Sale begonnen. En dat betekent kortingen tot maar liefst 50% op heel veel kwaliteitsmode. Want terStal is dé specialist in mode van bekende grote merken voor het hele gezin. En deze dames-, heren- en kindermode is nu ook nog eens extra afgeprijsd. TerStal wil ruimte maken voor de nieuwe najaarsmode en daar profiteert u van. Met ruim 200 terStal winkels is er altijd wel een terStal vestiging bij u in de buurt. Dus loop eens binnen en laat u verrassen door de prachtige mode collectie en het ruime assortiment ondergoed. En natuurlijk ook de extra lage prijzen. Want net voor de vakantie is een extra Bermuda altijd handig. U koopt deze bermuda of korte broek nu al met 30% korting. Of twee Australian heren T-shirts voor maar € 5,- Maar ook kinder- baby en kleuter T-shirt voor maar € 5,-. Kleine prijsjes voor de allerkleinste.

terStal Sale Folder

Kijk dus eerst even in de terStal Sale folder voor een overzicht van alle aanbiedingen. Deze is geldig t/m 5 juli 2015, waardoor u nog ruim op tijd uw vakantiekleding voor deze zomer bij elkaar kunt shoppen. Wat dacht u van diverse Australian en Pierre Jardin herenboxers, nu twee stuks voor € 5,- of 10 paar Australian sportsokken voor maar € 5,-. Dat is maar 50 ct per paar. Daar kunt u toch niet voor gaan wassen in de vakantie? Maar ook voor de dames is er een ruim aanbod tijdens deze sale. Wat dacht u van een trendy b.h. in veel leuke kleuren voor maar € 5,- en diverse damessinglets voor maar € 3,- Is dat niet spotgoedkoop? Een duidelijk bewijs dat tijdens de terStal Sale jouw favoriete mode bij terStal extra voordelig is.

Sale aanbiedingen online bestellen in de terStal webshop?

Geen tijd om te gaan winkelen? Dan is er altijd nog de terStal webshop, waar u ook tijdens de sale 24 uur per dag terecht kunt voor uw bestellingen. U kunt deze gratis afhalen in de terStal winkel bij uw in de buurt of gemakkelijk thuis laten bezorgen met PostNL voor maar 4,95. Dat is vertrouwd en nauwelijks meer dan de parkeerkosten bij u in de stad. En is het geleverde toch niet echt wat u zoekt? Dan kunt u het altijd weer gratis retour geven in de winkel. Ook een service van terStal. Alle overige winkelinformatie, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op onze site.