Spar gratis winkelen folderacties.nl

Spar folder

Spar folder

Spar folder

Ook bij Spar wordt er wekelijks een Spar buurt voordeel folder uitgegeven. Deze folder staat bomvol aanbiedingen en wordt aangevuld met leuke tips, die gericht zijn op het seizoen. Zo wordt er wekelijks het toetje van de week geplaatst voor een extra scherpe prijs. Tevens staan hier de vleeswaren in, die aangeboden worden voor een vast lage prijs van €1,- of €1,50.

In de Spar folder van deze week wordt speciaal aandacht besteed aan BBQ-en. Bijvoorbeeld door BBQ tips en lekkere Barbecue recepten in de Spar folder van deze week. Spar houdt het weer in de gaten en zorgt ervoor dat het assortiment hier optimaal op afgestemd is. Zo kun je nog snel even jouw BBQ vlees scoren of een extra zakje kooltjes. Makkelijk toch? En lekker dichtbij!

BBQ Smakelijk!

Spar buurt supermarkt voordeel folder

Spar is uw buurt supermarkt, waar je altijd terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Deze supermarkten zijn compact en vrijwel overal in Nederland te vinden. Voordeel is dat elke Spar supermarkt ondernemer zijn assortiment afstemt op de vraag in de buurt. Hierdoor vind je in bij Spar altijd precies wat je zoekt. En mocht je een product niet kunnen vinden of is het niet voorradig, dan is er altijd een Spar medewerker, die je kan helpen of een bestelling voor je kan plaatsen.

Spar aanbiedingen

Spar aanbiedingen

Spar boodschappen online bestellen en laten bezorgen

Boodschappen doen is vaak een tijdrovende en zware klus. Spar weet dit en biedt nu ook een bezorg service aan. Via de website kun je jouw boodschappen bestellen en aangeven wanneer je deze op jouw adres wilt ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling op te halen in de Spar winkel bij jou in de buurt. Kijk voor de 110 deelnemende Spar filialen op Spar.nl

Bekijk online bestelgemak

1 minuut gratis winkelen bij bestelling op Spar.nl

De voordelen van online bestellen zijn eindeloos.

Wanneer je vandaag besteld is je bestelling morgen in huis;

Online dezelfde prijzen als in de winkel;

Thuisbezorgd voor €4,95;

Gratis bezorgd bij een besteding vanaf €50,-.

Omdat Spar jou graag kennis laat maken met online bestellen geven ze nu 1 minuut GRATIS boodschappen doen weg! Bekijk de algemene voorwaarden van de actie: Win 1 minuut GRATIS boodschappen op Spar.nl

Boodschappen actie 728x90 Dyn