Sligro Big Deals Folderacties.nl

Sligro Big Deals

Sligro komt deze week met zijn Big Deals folder. Een unieke wijnfolder met heerlijke rosé wijnen voor extra lage prijzen. Want Sligro is dé toonaangevende totaalgroothandel voor foodprofessionals, met 47 zelfbedieningsgroothandels en 9 bezorggroothandels in Nederland. Met een assortiment van maar liefst 60.000 artikelen, variërend van koffie, bier, wijnen, vlees, vis en veel vers heeft men alles in huis wat u zoekt. Sligro in onderdeel van de Sligro Food Group, waartoe ook de EMTÉ Supermarkten behoren. Sligro is marktleider in Foodservice en richt zich met haar z.b.-groothandels en bezorggroothandels op groot en kleinschalige horeca, midden- en klein bedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops en de institutionele markt, zoals ziekenhuizen en verpleegtehuizen. Maar ook als zzp-er of beheerder van de tenniskantine ben je er van harte welkom. Wel is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist, waarmee je een gratis Sligro pas kunt aanvragen bij één van de vestigingen. Als pashouder profiteer je ook nog van vele andere voordelen, zoals het gratis bezoeken van culinaire evenementen of gratis deskundig advies van onze specialisten.

Sligro Big Deals Folder

Sligro koopt groot in en meer kopen is ook meer voordeel. En daar profiteert u als klant van mee. Want elke drie weken geeft Sligro een aantal mooie folders uit, die vol staan met aantrekkelijke aanbiedingen. Zo is er een Food Folder, een Vers Folder, een Non Food folder en vaak ook een Special, zoals deze Sligro Big Deals folder. In deze folder vindt u een groot aantal rosé wijnen voor wel heel aantrekkelijke prijzen. Want wat dacht u van een Italiaanse Bardolino Chiaretto rosé, maar liefst 3 dozen= 18 flessen voor maar 64,08. Of een Franse Chateau Minuty rosé, rechtstreeks uit de Côtes de Provence nu slechts 47,16 per 12 flessen? Ook één van de vele Big Deals aanbiedingen, die u vindt in deze folder. Want waarom zou u niet iets meer inslaan als de zomer nog moet beginnen? Natuurlijk bij Sligro, groots in genieten.

Sligro Volume voordeel

Bij Sligro is het vanzelfsprekend dat je minder betaald wanneer je groot inkoopt. Profiteer hiervan en krijg een korting van maar liefst 7,5% bij aankoop van grote hoeveelheden. Deze korting geldt op meer dan 2.500 producten, waaronder wijn, snacks, frisdranken, snoepgoed en diverse andere productgroepen. Vraag naar het Sligro Volume Voordeel bij uw dichtstbijzijnde Sligro-zelfbedieningsvestiging.

Online bestellen bij Sligro

Voor klanten, die regelmatig bij Sligro kopen, kan men bestellingen op maat bezorgen. Hiervoor is het online bezorgsysteem Slimis beschikbaar, waarmee men dagelijks op afspraak bij u op de zaak kan bezorgen. Dus altijd binnen 24 uur en altijd vers. Met één levering, één factuur en één aanspreekpunt. Want ook hier denkt Sligro graag met u mee. Bekijk de voorwaarden op de site. Hier vindt u ook een overzicht van de Sligro vestigingen, openingstijden en alle overige folderacties. Sligro, ook groots in bezorgen.