Sligro Barbecue Seizoensbrochure

Sligro Barbecue Seizoensbrochure

Sligro is Groots in genieten. Dat ontdekt u ook als u door de nieuwe Sligro Barbecue Seizoensbrochure bladert. Want deze seizoensbrochure staat bomvol heerlijke producten, waarmee u uw gasten kunt imponeren. Niet alleen vlees of kip, maar ook tarbot, oesters en gevogelte, die perfect passen bij de barbecue anno 2015. Maar ook mooie sauzen en salades in diverse heerlijke smaken vindt terug in deze mooie seizoensbrochure van Sligro. En natuurlijk mogen de professionele BBQ’s van o.a. Bonfire en Big Green Egg niet ontbreken. Maak het bbq-en dus een keer spannend deze zomer en ga eens shoppen bij één van de 47 Sligro vestigingen. U zult versteld staan van wat zij allemaal te bieden hebben. En allemaal vers en van Sligro kwaliteit. Maar vergeet uw Sligro pas niet.

Sligro Barbecue Folder en aanbiedingen

U kunt natuurlijk ook eerst inspiratie opdoen, voordat u in de auto stapt. Kijk dan eerst even in de uitgebreide Sligro Barbecue folder en laat u verleiden door alle aanbiedingen die u hierin vindt. Of het nu Lamb racks, Porc Steaks, varkenshaassaté, hamburgers of Hawaΐ spiezen betreft. Ze zijn allemaal van topkwaliteit en zeker goed betaalbaar. En dat geldt ook voor de tarbot, de wilde forel, de zeebaars en de oesters. Want Sligro is niet voor niets één van de grootste culinaire groothandels van Nederland. Maak dus deze zomer tot een feest! Sligro helpt u daarbij.

Online bestellen bij Sligro

Bent u te druk met uw zaak of kunt u niet weg uit uw bedrijf? Ook hiervoor heeft Sligro een oplossing. Want met 9 bezorggroothandels in Nederland is het maar een korte route tot bij uw voordeur. Met het online bestel- en bezorgsysteem Slimis kan men dagelijks en op afspraak bij u thuis bezorgen. Alles in één levering, één factuur en één aanspreekpunt. Als extra service van Sligro. Probeer het maar.