Scheer en Foppen Stapelgekke dagen folderacties.nl

Scheer&Foppen Stapel Gekke Dagen

Veel elektronicazaken stunten tegenwoordig met de prijzen van hun artikelen in de folder of op hun site. Ook Scheer & Foppen vormt hierbij geen uitzondering en stunt er lustig op los tijdens de Scheer&Foppen Stapel Gekke Dagen. Tijdens deze actieperiode worden veel artikelen zoals smart tv.’s, laptops, espresso apparaten, witgoedapparatuur en klein huishoudelijke apparaten aangeboden voor te gekke lage prijzen. Ook dit jaar weer heeft Scheer & Foppen begin april deze Stapel Gekke Dagen georganiseerd met forse mediaondersteuning en vermelding in de Scheer & Foppen folders. En ook deze keer beloofd het weer een groot succes te worden.

Stapel Gekke Dagen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe smart televisie of eindelijk heeft besloten om een koffie espressoapparaat aan te schaffen dan is het nu een gunstig moment om binnenkort eens bij één van de winkels van Scheer & Foppen binnen te lopen en alle folderacties te bekijken. Want tijdens deze Stapel Gekke Dagen zijn de aanbiedingen stapelgek, wat voor stapel voor voordeel oplevert. U zult versteld staan van het grote aanbod elektronica en de bijzonder scherpe prijzen. En het professioneel advies en de goede service blijven ook tijdens deze actiedagen uitstekend, iets wat Scheer & Foppen vanzelfsprekend is.

S&F Stapel Gekke Dagen folder

Wilt u alvast thuis rustig alle aanbiedingen bekijken, voordat u over uw aankoop beslist, dan vindt u in de Scheer & Foppen folder een overzicht van alle acties met bijbehorende scherpe prijzen en alle artikelinformatie. Zo vindt u op de voorpagina al een actie met een DeLonghi koffie espresso volautomaat voor slechts 323 euro. Daarbij krijgt u zelfs een Illy welkomspakket ter waarde van 39,95 helemaal gratis. Maar ook een ruim aanbod laptops van o.a. Lenovo, Acer en Asus of smart televisies van Philips en Samsung voor te gek lage prijzen vindt u in deze folder. Gewoon even kijken dus en profiteren van deze forse kortingen en super lage prijzen. Want voordat u het weet zijn deze Stapel Gekke Dagen weer voorbij.

Scheer & Foppen heeft nog meer in huis

Is er misschien geen Scheer & Foppen vestiging bij u in de buurt en wilt u toch profiteren van deze te gekke acties? Ook dit is geen probleem bij Scheer en Foppen. Want ook in de webshop kunt u alle artikelen gemakkelijk online bestellen. En vanaf 200 euro wordt alles ook nog eens gratis en snel met de eigen landelijke bezorgdienst bij thuis bezorgd. Want vandaag voor 23.00 besteld is in de meeste gevallen morgen al geleverd. Kijk maar in de folder voor alle informatie en voorwaarden. Ja, ook dat is Scheer & Foppen.