Scapino Opruiming folderacties.nl

Scapino Opruiming

Scapino is begonnen met de Opruiming. Tijdens deze actieperiode welke duurt tot 21 juni 2015 vindt je bij Scapino heel veel artikelen met een korting tot wel 50%. Tevens zijn er een aantal items waarbij je het 2e paar schoenen voor de halve prijs krijgt. Voor jou de uitgekiende kans om tegen grote korting een paar sportschoenen, sneakers, slippers of sandalen aan te schaffen voor deze zomer. Op de speciale Scapino Opruiming pagina vind je merken als Nike, Adidas, Puma Asics, Ecco, Vans en vele anderen.

Scapino Opruiming folder

Wekelijks geeft Scapino een folder uit waarmee ze een overzicht bieden van alle aanbiedingen en nieuwe producten. Tevens staan hierin vaak de nieuwe trends op schoenengebied vermeld. Ook voor de Sale heeft Scapino een speciale Scapino Opruiming folder uitgegeven. Uiteraard prijkt op de voorkant van deze folder met grote letters OPRUIMING met kortingen tot 50%. Tevens is de verzending van alle schoenen tijdens de Scapino Opruiming gratis! Het uitgebreide assortiment vindt je terug in de Scapino winkels en op Scapino.nl/outlet.

€10,- korting ontvangen op je bestelling?

Ben je nog geen lid van de wekelijkse Scapino nieuwsbrief, dan kun je profiteren van nog eens 10 EURO extra korting op je bestelling. Je krijgt na inschrijving namelijk eenmalig een kortingscode toegestuurd op het opgegeven e-mail adres wat je direct kan inwisselen. Scapino, dat loont!

Scapino Gratis verzending tijdens de Scapino Opruiming

Tijdens de gehele opruiming is de verzending gratis bij Scapino. Is er geen vestiging in de buurt, dan kun je jouw bestelling plaatsen in de webshop van Scapino.nl. Uiteraard gelden de kortingen tot wel 50% uit de Sale ook op Scapino.nl

Tip: Ben je benieuwd wat voor schoenen andere consumenten gekocht hebben? Kijk dan ook eens bij de “Best verkochte schoenen”.