Prenatal Plak je korting folderacties.nl

Prénatal Plak je korting

Met Prénatal Plak je korting kun je de komende weken heel veel korting plakken. Want in de nieuwe Prénatal plak je korting folder zit nu een stickervel met kortingen variërend van 15 tot 20% op veel waar je van houd. Plak nu deze kortingsstickers op je aankoop en de korting wordt direct verrekend aan de kassa. Je kan maximaal 1 sticker plakken per artikel en zolang de voorraad strekt. Je kunt kiezen uit de volgende kortingen en artikelen:

Prenatal Plak je  korting stickervel

Prenatal Plak je korting stickervel

1)  20% op alle Prénatal slaapzakken.

2)  20% op alle pyjama’s.

3)  20% op alle speelgoed.

4)  15% op alle buggy’s

5)  20% op alle boxkleden

6)  15% op alle verzorgingstassen

7)  20% op alle lingerie

8)  20% op alle traphekken.

9)  20% op alle ABZ matrassen.

10) 15% op alle badartikelen.

11) 20% op alle borstkolven.

12) 20% op alle Prénatal kids & baby jeans.

Joolz gratis

Joolz gratis

Loop dus eens binnen bij één van de 64 Prenatal winkels van de grootste babyspecialist van Nederland en maak een keuze uit het uitgebreide actie assortiment. Je zult verrast zijn over de vele A-merken die je hier aantreft en de toch al scherp geprijsde artikelen. Want voor de beste prijs ga je ook naar Prénatal.

Prénatal Plak je korting folder

Prenatal plak je korting folder tm 30 augusus 2015

Prenatal plak je korting folder tm 30 augusus 2015

Maar misschien wil je eerst de folder bekijken voor je naar de winkel gaat. Daarom hebben we deze speciaal voor jou op onze site geplaatst. Hierin vindt je een groot assortiment buggy’s en kinderwagens van bekende merken als Bugaboo, Maxi-Cosy, JOOLZ en STOKKE voor scherpe prijzen met een gratis Prénatal verzorgingstas t.w.v. € 39,99. Bovendien krijgt u met de actiestickers nog eens 15% extra korting. Allemaal de beste merken voor de beste prijs. Of een ruim aanbod autostoeltjes van Maxi-Cosy, Joïe, Römer en het eigen merk Prénatal voor actieprijzen van € 79,- tot € 259,- en ook badartikelen, luieremmers, babykleertjes en borstkolven. Profiteer nu van deze folderacties en plak je korting. Zo koop je de beste merken voor de beste prijs.

gratis producten bij een kinderwagen

Online bestellen op Prenatal.nl tijdens de Prénatal Plak je korting weken

Wil je liever online bestellen in de webshop van Prénatal en toch profiteren van de Plak Je Korting actie? Ook dat kan bij Prénatal. Ga naar Prenatal.nl en gebruik dan de online codes: shop 15 of shop 20, die ook op de stickers staan vermeldt en de korting wordt automatisch verrekend. De Prénatal folder en de Prénatal magazines kun je ook hier nog eens rustig bekijken. Kijk voor alle actievoorwaarden op de site. Hier vind je ook de winkeladressen, openingstijden, de folder en de webshop. Maar let op: deze actie duurt slechts tot 30 augustus.