Plus huismerk weken folderacties.nl

PLUS Huismerk Weken

De concurrentie tussen de supermarkten is de laatste tijd hevig en er wordt zelfs gesproken over een supermarktoorlog. Allemaal doen ze hun best om de consument naar hun winkel te lokken met speciale aanbiedingen en extra lage prijzen. Vaak wordt dit gekoppeld aan een interessant thema, wat fors in de media wordt ondersteund. Ook PLUS Supermarkten kan niet achterblijven en lanceert de komende weken de PLUS Huismerk Weken. Twee weken lang presenteert men tientallen aanbiedingen en huismerken voor de prijs van 1 euro. U vindt het actieassortiment terug in vrijwel alle deelnemende PLUS supermarkten en in de wekelijkse folder, die u ook online kunt bekijken.

PLUS Huismerk Weken

Wanneer u uw voorraadkast voordelig wilt aanvullen of zelfs al wat artikelen wilt inslaan voor uw komende vakantie dan zijn de PLUS Huismerk Weken de ideale gelegenheid om voordelig boodschappen te doen. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen is het leuk om producten die u vaak gebruikt extra voordelig te kunnen aanschaffen. Want wat extra voordeel is toch ook in deze tijd mooi meegenomen. De PLUS Huismerk Weken worden dit jaar gehouden van 12 april tot en met 25 april. Want ook dan geldt: PLUS geeft meer, veel meer.

PLUS Huismerk Weken folder

Wilt u thuis alvast een boodschappenlijstje maken en zo goed mogelijk profiteren van de vele folderacties, dan is het handig om nu alvast de PLUS folder te bekijken. Hierin vindt u o.a: Lipton Ice Tea voor 1 euro, Napoleon snoep 1 euro, Verkade koekjes 1 euro per rol en nog veel meer heerlijke artikelen. Maar natuurlijk zijn tijdens deze weken ook de versartikelen extra voordelig. Wat dacht u van een pond witlof voor 0,49, 500 gram tomaten voor 0,99 of een kilo rundergehakt voor 3,99. Kortom teveel acties om hier allemaal op te noemen. Daarnaast heeft men ieder week 3 dagen lang 1 knalaanbieding per dag. Deze artikelen zijn slechts 1 dag extra laag geprijsd, maar hiervoor geldt: shop tot het op is. Dus wees er snel bij en profiteer van deze dagaanbiedingen bij PLUS. Deze week : 1 pak Senseo voor 2,49, pak Appelsientje diverse soorten 1+1 gratis of 1.5 kilo appels voor maar 0,99.

Bestel uw boodschappen nu ook bij PLUS online

Zelfs als u druk bent op uw werk of even geen zin hebt om naar de winkel te gaan, ook dan heeft PLUS de oplossing voor u. Want bij meer dan 70 supermarkten kunt u nu ook uw boodschappen online bestellen in de webwinkel. Het enige wat u hoeft te doen is uw boodschappen kiezen, uw eigen PLUS supermarkt selecteren en uw bestelling wordt snel bij uw thuis of op uw werk bezorgd . Als extra service van PLUS. Want PLUS doet meer, veel meer!