Plus alles in de tent 50 folderacties.nl

PLUS Alles In De Tent 50%

PLUS, de grootste supermarktketen van zelfstandige ondernemers, onderscheidt zich van de andere supermarkten met zijn aansprekende televisiereclames en zijn aantrekkelijke acties. Zo start deze week de actie: Plus Alles in de tent 50%.” PLUS heeft hiervoor weer een assortiment dagelijkse boodschappen geselecteerd, die zij tijdens deze actieweken aanbieden met een korting van 50%. In alle 255 PLUS supermarkten is hiervoor een speciale actietent opgezet, waarin alle aanbiedingen worden geëtaleerd, b.v. alle varianten Knorr Wereldgerechten van €2,59 voor € 1,29 of een grote zak M&M’s van € 1,29 voor € 0,64. Maar ook versproducten zoals een Galia meloen, Plus gehaktschnitzels of een PLUS vruchtenbrood koopt u deze week voor de helft van de prijs.

PLUS Alles In De Tent 50% folder

Alle Alles In De Tent 50% acties staan vermeldt in de mooie Plus folder die deze week wordt uitgegeven. Zo biedt PLUS nu naast de de dagelijkse boodschappen en versproducten ook een assortiment schoonmaakartikelen en verzorgingsproducten aan met 50% korting, zoals WC eend voor het toilet voor € 1,24 en Ariel, Dreft of Dash wasmiddel vloeibare tabs of pods voor € 3,34. Bekende merken dus voor onbekende lage prijzen. En wat dacht u van FA Deodorant of Douche, alle varianten, nu voor maar € 1,42. Ook mooi meegenomen als straks op vakantie gaat. Kijk dus nu even in de PLUS folder voor alle Alles In De Tent 50% folderacties en doe er uw voordeel mee. Want deze actie is slechts geldig tot zaterdag 25 juli.

Overige aanbiedingen in de PLUS folder

In deze uitgebreide PLUS folder staan naast de Plus Alles in de tent 50% aanbiedingen ook nog een keur aan zomerse aanbiedingen, die weer flink zijn afgeprijsd. Wat dacht u van fles Fanta of Sprite, 1.5 ltr voor maar € 0,99. Altijd makkelijk om hier ’s-zomers wat van in huis te hebben. Maar ook een pak Roosvicee fruitdrink van 1.5 ltr. voor de kleintjes is mooi meegenomen. Of een pak Optimel Drink, alle pakken van 1 ltr. voor € 0,99. Gezond en nog lekker ook. Kortom teveel om op te noemen. En doe je graag de booschappen voor het weekend en wil je jezelf eens lekker verwennen voor een goede prijs bekijk dan ook de speciale weekend pakkers aanbiedingen. Kijk dus in de folder voor alle aanbiedingen of ga naar de winkel en neem wat lege tassen mee. Want PLUS geeft meer, zeker deze week.