Paradigit Summer Sale folderacties.nl

Paradigit Summer Sale

Het is weer Summer Sale bij Paradigit. En dat betekent Heel Veel Korting voor u. In de Paradigit Summer Sale folder vindt u dan ook een enorm aanbod van aantrekkelijke aanbiedingen. Vrijwel het gehele assortiment laptops, computers, tablets, smartphones, componenten,  randapparatuur en printers van veel bekende merken zoals Lenovo, Toshiba, Acer, HP, Asus en Samsung en Philips worden nu aangeboden met aantrekkelijke kortingen op de toch al lage Paradigit prijzen. Loop dus eens binnen bij één van de 19 Paradigit winkels en laat u verrassen door het ruime aanbod, de deskundige adviezen en de unieke service. Want dan weet u ook, waarom Paradigit al voor de negende keer op rij is uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de categorie Computerspeciaalzaken. Een unieke prestatie in computerland.

Paradigit Summer Sale folder

Maar misschien wilt u zich eerst in alle rust thuis oriënteren, voordat u naar de winkel gaat. Daarom wordt er tijdens de Summer Sale een overzichtelijke folder uitgebracht, met een selectie van alle Sale aanbiedingen. Daarnaast vindt u in deze folder ook nog een aantal SUPERDEALS. Dat zijn extra laag geprijsde actieartikelen die u zeker niet mag missen, zoals een Lenovo G50-80 laptop van € 499,- nu voor € 399,- Door zijn snelle Intel processor ook geschikt voor de meest scholen in het voortgezet onderwijs. Maar ook een HP Probook voor maar € 299,- en een HP Pavillion Laptop voor € 549,- vindt u als SUPERDEAL in deze folder. En bent u nog op zoek naar een tablet voor in uw vakantie dan is de Samsung Galaxy Tab van € 449,- voor € 419,- misschien iets voor u. Allemaal scherpe folderacties die nu geldig zijn tijdens de Sale bij Paradigit. Maar wees er snel bij want deze Summer Sale duurt maar tot 17 juli 2015.

 

Online bestellen bij Paradigit tijdens de Sale

Natuurlijk kunt u tijdens de Paradigit Summer Sale ook online bestellen bij Paradigit. Want alle aanbiedingen kunt u ook vinden in de Paradigit webshop, die voor u 24 uur per dag en 7 dagen per week is geopend. En vandaag voor 23.30 uur besteld is vaak morgen al bij u in huis. Bovendien worden bestellingen boven de € 25,- gratis geleverd. En bent u vaak niet thuis dan kunt u uw bestelling ook ophalen bij één van de Paradigit winkels bij u in de buurt. Speciaal voor studenten is er ook de Campusshop.nl webshop. Met de beste laptops voor studenten en heel veel studentenvoordeel. Geschikt voor jouw opleiding. Ook van Paradigit, de beste Computerspeciaalzaak van 2014 en daarvoor.