Mycom back to school folderacties.nl

MyCom Back to School folder

MyCom gaat Back to School. Nee, niet terug de schoolbanken in, maar komt met aanbiedingen, die vooral voor jou, de beginnende of gevorderde student erg interessant kunnen zijn. Ze hebben hiervoor een speciale Mycom Back to School folder voor samengesteld. Want hoewel je misschien je vakantie nog voor de boeg hebt of juist al op je vakantiebestemming verblijft is het goed om alvast je spullen in orde te maken. Je wil straks toch niet naar school of college zonder een goede computer, printer of inktcartridges? En MyCom, dé computerspecialist met een eigen technische dienst, 41 Mycom winkels heeft dat goed begrepen. Dus heeft men een aantal laptops, desktops, tablets, printers en accessoires flink in prijs verlaagd. Zo koop je nu al een Lenovo Laptop, 15.6” met een snelle Intel Core i3 processor en 4 GB Ram geheugen voor slechts € 379,– een Superdeal! Maar ook een Lenovo desktop voor € 599,- en een HP All-in-one printer voor € 49,99 is natuurlijk een aanbieding waar je niet omheen kunt. Bovendien krijg je bij aankoop van een laptop een Window 10 upgrade door de eigen MyCom technische dienst helemaal gratis. (vanaf 29 juli beschikbaar.)

MyCom Back To School folder

Om alles nog eens rustig na te lezen hebben wij de MyCom Back To School folder op onze site geplaatst. Hierin vind je b.v. ook een Microsoft Surface 3, met 64 GB opslag. Dit een tablet met apart toetsenbord, die je laptop kan vervangen. En met ruim 10 uur batterijtijd gaat deze Surface een hele collegedag mee. Of een Integrai Micro SD-kaart 32 GB voor extra geheugen voor slechts € 16,99. Altijd makkelijk als je weer eens wat opslagcapaciteit tekort komt. Dus kijk even in de folder, die loopt van 17 juli t/m 2 augustus en profiteer van alle acties en aanbiedingen bij MyCom. Bovendien krijg je als extra service bij MyCom nu 3 jaar garantie op alle laptops, desktops en tablets. Een hele zekerheid.

Online bestellen bij MyCom uit de Back To School folder

Heb je nu even geen zin om naar de winkel te gaan of ben je misschien al op vakantie. Dan is het goed te weten dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week online kunt bestellen in de MyCom webshop: www.mycom.nl. Hier vindt je een overzicht van alle aanbiedingen uit het uitgebreide assortiment en kun je direct bestellen vanuit je campingstoel. Ook kun je online reserveren en je bestelling na je vakantie ophalen bij één van de 41 MyCom winkels. Uiteraard kun je hier ook de Mycom folder bekijken. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook want verzenden is gratis. En wel 7 dagen per week, dus ook in het weekend. En voor het geval dat je dit nog niet wist; bij Mycom krijg je 3 jaar garantie op alle laptops, desktops en tablets. Prima geregeld toch? Fijne vakantie.