Leen Bakker Mega Korting weken folderacties.nl

Leen Bakker Mega korting weken

Leen Bakker, het bekende woonwarenhuis met maar liefst 133 vestigingen in Nederland, vindt al jaren dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. En dat bewijzen ze nu weer tijdens de Mega Korting Weken die van 10 mei t/m 23 mei worden gehouden.

In de Mega Korting Weken folder, die tijdens deze actie wordt uitgegeven, geven zij maar liefst 25 tot 40% korting op heel veel zonwering, banken, eetkamerstoelen, kasten, bedden, matrassen en gordijnen. En omdat u ’s zomers ook vaak buiten woont, zijn ook de tuinmeubelen en bbq’s tijdens deze folderactie zeer aantrekkelijk geprijsd. Reden genoeg dus om eens binnen te lopen bij één van de woonwinkels bij u in de buurt om te profiteren van deze zeer aantrekkelijke mega kortingen op vrijwel het hele assortiment.

Leen Bakker Mega Korting Weken folder

Maar misschien wilt u eerst even rondneuzen in de fleurige Leen Bakker folder, die tijdens deze Mega Korting Weken wordt uitgegeven. Hier vindt u maar liefst 24 pagina’s vol Mega aanbiedingen, zoals de Elise hoekbank voor 599,- of de Lavinia 2.5 zitsbank voor 499,-. Maar ook een 5 delige boxspring voor 479,- is natuurlijk een echt Leen Bakker koopje. En wilt u de zomertijd gebruiken om uw huis wat op te knappen dan is er een ruime keuze laminaat, vloerbedekking en gordijnen in verschillende tinten en kleuren. Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs, speciaal door Leen Bakker geselecteerd voor een voordelige zomer. En, oh ja, zomer, de tuinmeubelen, bloempotten, sfeerhaarden en barbecues zijn nu ook aantrekkelijk geprijsd, zoals de Allibert loungeset voor 279 euro. Dus ook dat zit wel goed, bij Leen Bakker.

Online bestellen bij Leen Bakker tijdens de Mega Korting Weken

Geen zin om te gaan shoppen met dit mooie weer? Dan kunt u altijd nog bladeren in de online folder of terecht in de Leen Bakker webshop,die ook tijdens deze Mega Korting Weken 24 uur per dag voor uw online bestellingen is geopend. Zo kunt u zelfs op uw terras profiteren van alle Mega kortingen bij Leen. Want uw tuinmeubel bestellingen vanaf 250 euro worden ook nog eens gratis thuisbezorgd. Als extra service van Leen Bakker.

Leen Bakker outlet

Ook wanneer de Leen Bakker Mega Korting weken voorbij zijn, dan kun je toch nog koopjes jagen bij Leen Bakker in de outlet. Hierin vind je artikelen tegen absolute bodemprijzen, dus kijk altijd even of hier een artikel tussenzit dat voldoet aan jou wensen. Alle informatie, de winkeladressen, de openingstijden en ook de webshop vindt u op onze site. Leen Bakker, voor een sfeervolle zomer.