KPN All Inclusive Weken Folderacties.nl

KPN All Inclusive weken

KPN is erg actief in het werven van nieuwe klanten, voor zowel TV, internet en bellen. Een succesvolle actie hierbij is de KPN All Inclusive weken, die momenteel worden gehouden. Hierbij krijgt u het KPN Alles-in-1 standaard pakket de eerste 6 maanden voor maar €35,-/mnd in plaats van €59,-/mnd. inclusief 2 HD tv-ontvangers, begin vermist, opnemen pakket en Spotify Premium. Maar ook de uitgebreide pakketten, zoals het Alles-in-1 Premium pakket is nu extra voordelig.  Bekijk de KPN folder voor de All Inclusive aanbiedingen en folderacties of ga naar één van de KPN winkels voor het afsluiten van je abonnement. Online bestellen kan natuurlijk ook bij KPN.

KPN all inclusive weken alles in 1 pakketten

KPN all inclusive weken alles in 1 pakketten

KPN All Inclusive weken aanbiedingen online bestellen

Want op de KPN site vindt u alle informatie over de standaardpakketten, die in de actie zijn, zoals Alles-in-1 Instap, Alles-1-een Standaard en Alles-1-Premium. Maar wilt u dit pakket aanpassen aan uw individuele behoeften, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Iets minder belminuten of net iets meer internet MB’s. Ook dat kan bij KPN. En met de overstapservice van KPN is overstappen snel geregeld. En ook dan gelden de extra voordelige tarieven van de All-Inclusive weken. Bekijk de folder of in de webshop voor alle aanbiedingen.

KPN

KPN is van oudsher dé leverancier van telecommunicatie- en ICT diensten voor vaste en mobiele telefonie in Nederland. En ook voor snel internet en interactieve televisie, wat voor de meeste consumenten steeds belangrijker wordt, neemt KPN een leidende positie in. Daarnaast biedt KPN ook voor de zakelijke markt deze diensten aan, waardoor het aanbod compleet is en vrijwel iedere consument in Nederland direct of indirect dagelijks gebruik maakt van KPN. Als u voor KPN kiest, kiest u voor zekerheid. Een betrouwbaar landelijk netwerk, prima 24 uurs klantenservice en voor nieuwe abonnees nu tijdelijk ook nog een gratis monteur twv. €62,50.  Een buitenkansje dus als u op zoek bent naar een nieuwe provider of gewoon toe bent aan verlenging van uw abonnement.