Kijkshop Summer Sale Folderacties.nl

Kijkshop Summer Sale

Het is weer Summer Sale bij Kijkshop.nl. En dat betekent heel veel extra korting op de toch al lage prijzen. Want Kijkshop.nl, het bekende unieke concept van winkelen achter glas, wil ruimte maken voor nieuwe producten. Dus kunt u nu profiteren van korting op o.a. telecom, beeld & geluid, p.c accessoires, beauty artikelen en huishoudelijke artikelen en apparatuur en veel vrijetijds producten. En dat komt vast goed uit, zo net voor uw vakantie. In alle ruim 100 Kijkshop winkels is een groot deel van het assortiment nu extra afgeprijsd. Een overzicht hiervan vindt u in de winkel en in de speciale Kijkshop.nl folder, die tijdens deze Sale wordt uitgebracht. Wilt u er zeker van zijn dat het artikel in de winkel in voorraad is, reserveer het dan eerst even op de site en u kunt het 1 uur later al ophalen bij de winkel van uw keuze. Dus shop en haal op bij Kijkshop.nl.

Kijkshop Summer Sale Folder

Wilt u, voordat u naar de winkel gaat, eerst even rustig rondsnuffelen in de Kijkshop.nl folder? Nu dat kan natuurlijk ook. U vindt deze aantrekkelijke folder digitaal op onze site. Hierin vindt u o.a. de nieuwste Tom Tom navigatie Start 20 voor maar € 99,- Makkelijk als u naar het buitenland gaat. Of de Samsung Galaxy Pocket 2 met prepaid abonnement voor maar € 45,75. Ook ideaal als u even naar huis wilt bellen. En zelfs een tunneltent heeft Kijkshop nu als folderactie. Deze is nu in prijs verlaagd van € 179,- naar € 139,-. Wilt u nog meer voordeel. Kijk dan ook eens in de Internet Outlet van Kijkshop. Hierin vindt u showmodellen tegen bodemprijzen. Dat wordt dus kijken, kijken en snel kopen. Want Op=Op.

Gemakkelijk kopen in de Kijkshop.nl Webshop

Geen Kijkshop.nl winkel in de buurt. Geen probleem. Want u kunt nu ook shoppen tijdens deze opruiming in de Kijkshop.nl webshop. Hier vindt u naast de aanbiedingen ook nog een assortiment outlet artikelen, die erg scherp geprijsd zijn. Alle bestellingen die voor 21.00 uur geplaatst zijn worden de volgende dag al bezorgd. En verzending is ook nog gratis bij een bestelling vanaf € 30,- Zo hoeft u niet te slepen aan zware spullen of bent u geen parkeerkosten kwijt. Maar let op: De Summer Sale duurt maar tot 5 juli 2015. Kijkshop.nl, slim bekeken.