Karwei keuzekorting folderacties.nl

Karwei Keuzekorting

Karwei Keuzekorting, dat komt je vast bekend voor? Wekelijks geeft Karwei je de keuze om zelf te bepalen waar je korting op krijgt. Vaak is dit een kortingsbon waarmee je 15% of 20% korting kan krijgen op een artikel naar keuze. KARWEI is met ruim 135 doe-het-zelf winkels één van de grootste bouwmarktketens in Nederland. KARWEI is een franchiseformule van Intergamma te Leusden, die ook de folder en aanbiedingen verzorgd. In elke KARWEI vestiging kun je terecht voor een totaal assortiment gereedschappen en materialen voor elk karwei in huis of in de tuin. Zo vind je er het complete bouwmarktassortiment met een ruime keuze hout, tegels, laminaat, verf, elektra, sanitair en tuinartikelen. Maar ook op het gebied van woondecoratie heeft KARWEI veel te bieden, zoals meubelen, verlichting en raamdecoratie. Voor KARWEI is het echter lastig kiezen, welke producten u nu juist nodig heeft.

Karwei 20 en 15 procent korting op 1 artikel naar keuze

Karwei 20% en 15 % korting op 1 artikel naar keuze

KARWEI Keuzekorting folder

De komende twee weken geeft Karwei een Keuzekorting van 20% op 1 artikel naar keuze. Zodat u zelf kunt kiezen welk artikel u wilt kopen met deze aantrekkelijke korting. In de uitgebreide KARWEI folder van deze week vind je nu een aantal bonnen van 20% korting op 1 artikel naar keuze, die je bij de kassa kunt inwisselen. Maar dat is nog niet alles. Want tijdens deze folderperiode krijg je ook nog eens 25% korting op alle barbecues en buitenkeukens, of 25% korting op alle tuinstoelen, of 35% korting op laminaat. Kortom teveel acties om op te noemen. En als extra Zaterdag Deal ook nog eens 25% korting op al het hout, wat dan ook nog gratis wordt thuisbezorgd. Reden genoeg dus om eerst deze folder te bekijken voordat je naar de winkel gaat.

Online bestellen met Keuzekorting op Karwei.nl

Uiteraard zijn deze kortingsbonnen ook geldig als u online besteld in de KARWEI webshop. Want zeker als je aan het klussen bent, heb je niet altijd tijd om naar de bouwmarkt te gaan. Juist dan is het goed om te weten dat je 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht kunt in de webshop karwei.nl. Met gratis bezorging vanaf 40 euro. De keuze is aan u!

Karwei zaterdag deal

Karwei zaterdag deal