Jumbo superdeals folder

Jumbo folder

De nieuwe Jumbo folder vol met SUPER DEALS is weer uit. En dat betekent ook deze week weer veel extra voordeel bovenop de laagste prijsgarantie.

Jumbo folder 16 t/m 22 september 2015

Jumbo folder 16 t/m 22 september 2015

Want Jumbo, met ruim 500 supermarkten één van de grootste supermarktketens van Nederland. wil u iedere week opnieuw laten zien dat lage prijzen bij hen een serieuze zaak is. Daarom hebben ze iedere week een aantal extra aanbiedingen, Jumbo Super Deals, zoals b.v. een krat Heineken bier of 2 pakken Optimel fruitdrink. Dagelijkse boodschappen voor absolute bodemprijzen, die opvallend gepresenteerd staan in het actie schap in de winkel en ook vermeld staan in de wekelijkse Jumbo folder.

Jumbo Super Deals aanbiedingen

Jumbo Super Deals aanbiedingen

Super Deals uit de Jumbo folder

Deze folder, die geldig is van woensdag 16 t/m dinsdag 22 september, bevat niet alleen een aantal bekende A-merken zoals Heineken, krat nu € 9,49, Chocomel, 2 literpakken voor € 2,- en Croky chips, 2 zakken voor € 2,-, maar ook een aantal versproducten zoals een pond witte druiven voor € 0,99, 350 gram mager rundergehakt voor € 1,89 of een heel Goudeerlijk spelt brood voor maar € 1,79. Zoals je ziet zijn de SUPER DEALS van Jumbo zo wel heel aantrekkelijk. Bovendien hanteert Jumbo de zgn. laagste prijsgarantie. Dus zie je elders een nog lagere prijs, dan passen zij de prijs direct aan en krijgt u als dank het product gratis mee. Zou dit misschien de reden zijn dat Jumbo de laatste tijd zo is gegroeid?

Gratis boodschappen laten bezorgen?

Gratis je boodschappen laten bezorgen is bij Jumbo ook mogelijk. Je hoeft hier alleen maar 1 van de geselecteerde producten aan te schaffen en de bezorging is gratis. Deze producten wisselen elke week, dus bekijk een van deze producten en betaal geen extra kosten voor bezorging.

Gratis boodschappen bezorgen bij Jumbo

Online winkelen bij Jumbo

Jumbo wil ook dat u snel en gemakkelijk uw boodschappen kan doen. Daarom geen lange rijen bij de kassa, want de vierde wachtende in de rij krijgt zijn boodschappen gratis mee. En sinds kort is het zelfs mogelijk om uw boodschappen online te bestellen in de webshop en deze op te halen bij een van de 115 Pick Up Points bij u in de buurt. U vindt alle informatie over de winkels, de openingstijden, de Jumbo folder en de webshop op de site. Want bij Jumbo gaat de service altijd net een stapje verder, zowel in de winkels als op haar Pick Up Points. Probeer het maar. Hallo Jumbo!

Online bestellen op Jumbo.com