Intratuin Voordeel Harken folder

Bekijk nu de Intratuin Voordeel Harken folder, want het is deze week Voordeel Harken bij Intratuin. Want alles mag weg. Hierdoor kun je profiteren van kortingen tot wel 50% op heel veel planten, tuinmeubelen en parasols, BBQ’s. woonaccessoires en kussens, binnen- en buitenpotterie en zelfs dierbenodigdheden.

Intratuin Voordeel Harken folder 5 tm 9 augustus 2015

Intratuin Voordeel Harken folder 5 t/m 9 augustus 2015

Intratuin Voordeel Harken aanbiedingen

Om alvast wat inspiratie op te doen geeft Intratuin tijdens deze Voordeel Harken actie een mooie folder uit. Hierin vindt u alvast een selectie van wat u zoal tijdens deze opruiming kan verwachten, zoals een Alfredo loungeset van  799,- voor € 499,- of een fraaie bolchrysant voor € 2,99. Maar ook een buitenkeuken Duro XL van € 499,- voor maar € 299,- of een buitenhaard van € 149,- voor € 99,- Zo’n kans laat u toch niet schieten met zoveel zwoele zomerse avonden nog voor de boeg. Bekijk dus voor u naar het tuincentrum gaat eerst even de online folder op onze site.

Intratuin Voordeel Harken aanbiedingen

Intratuin Voordeel Harken aanbiedingen

Intratuin Voordeel Harken folder

Bij alle 51 Nederlandse vestigingen van Intratuin profiteren van kortingen tot wel 50% op heel veel tuinmeubelen en parasols, woonaccessoires en kussens, binnen- en buitenpotterie en zelfs dierbenodigdheden. Want Intratuin is de onbetwiste marktleider met ruim 30% aandeel binnen de tuincentra, door hun professionele organisatie, persoonlijke service en niet te vergeten hun uitgebreide assortiment. Maar wees er wel snel bij want deze actie duurt maar tot zondag 9 augustus en OP=OP. Woensdag start deze Voordeel Harken actie met een speciale voorverkoopavond van 19.00 tot 21.00 uur. En voor de eerste 500 klanten is er ook nog eens een gratis bladhark, als extra welkomstcadeau. Dus zoekt u nog een mooie loungeset, planten om uw tuin wat op te fleuren na uw vakantie, een nieuwe buitenkeuken of een barbecue? Al deze artikelen zijn deze week extra afgeprijsd om ruimte te maken voor de nieuwe collectie.Bekijk dus snel de Intratuin folder van deze week en u heeft een mooi overzicht van de aanbiedingen, die Intratuin tijdens Voordeel Harken beschikbaar heeft.

Bezorgen bij Intratuin tijdens de Voordeel Harken actie

Heeft u tijdens de Voordeel Harken actie net iets meer gekocht dan in uw auto past dan is het ook mogelijk om alles thuis te laten bezorgen. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice van de vestiging in uw buurt en alles wordt snel en vakkundig geregeld.

Intratuin Gratis Bladhark

Intratuin Gratis Bladhark

Intratuin Tuincafé

Wilt u tijdens het winkelen even pauzeren, dan kan dat bij de meeste vestigingen in het Intratuin Tuincafe. Hier kunt u niet alleen genieten van een kop koffie of een glaasje fris maar ook van diverse broodjes van de maand, seizoenskoffie en zelfs een compleet ontbijt of lunch. Kijk voor alle alle verwennerijen op de site Intratuin.nl. Hier vindt u naast alle winkeladressen, openingstijden, de acties en de folder ook heel veel leuke tips en weetjes. Want Intratuin kleurt je leven, zeker deze week.