IKEA catalogus 2016

IKEA catalogus 2016

De IKEA catalogus 2016 is weer verschenen. Wist je dat dit complete boekwerk van IKEA met het nieuwe assortiment meubels en woonaccessoires van 2016 wordt uitgegeven in een oplage van 212 miljoen stuks en hierdoor zelfs vaker wordt uitgegeven dan de bijbel?

IKEA catalogus 2016

IKEA catalogus 2016

 IKEA “Aandacht voor elkaar”.

Aandacht maakt alles mooier. Dat is het thema van de nieuwe IKEA catalogus 2016, die weer is verschenen. Aandacht voor elkaar, voor je kinderen, voor je eten en voor de wereld om ons heen. Want aandacht maakt alles mooier, volgens IKEA. En die aandacht begint al in de keuken, waar we koken, eten, werken of gewoon een goed gesprek hebben. Daarom heeft IKEA, het van oorsprong Zweedse woonwarenhuis met vestigingen over de hele wereld, waarvan 13 IKEA filialen in Nederland, weer eens flink uitgepakt in zijn nieuwe IKEA catalogus van 2016.

IKEA Catalogus 2016, “Aandacht maakt alles mooier.”

De IKEA catalogus 2016, bevat maar liefst 324 pagina’s boordevol nieuwe producten, wooninspiratie, aanbiedingen, slimme oplossingen en nieuwe collecties zoals SINNERLIG en SITTNING. En niet alleen de keuken krijgt de volle aandacht, maar ook de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, de werkkamer en zelfs de tuin en het balkon. Zo bestaat de nieuwe SINNERLIG collectie uit meubelen en accessoires van zachte, natuurlijke materialen zoals kurk, bamboe en textiel. Zo is er al een eettafel voor € 299,- en bijpassende krukjes voor € 49,95. Maar ook de SINNERLIG accessoires mogen gezien worden, zoals hanglampen, tafellampen, kussens en bloempotten van mooie natuurlijke materialen die ons verbinden. Dit geldt zeker ook voor de nieuwe SITTNING collectie, ook gemaakt van natuurlijke materialen zoals acaciahout, steen, glas en katoen. Je vind het allemaal terug in de IKEA catalogus 2016 op onze site.

IKEA catalogus 2016 categorieen

IKEA catalogus 2016 categorieen

IKEA Catalogus App van 2016.

Ook dit jaar is de populaire IKEA catalogus 2016 app weer beschikbaar. Deze is zelfs uitgebreid en een uitstekend digitaal alternatief voor de gedrukte IKEA catalogus 2016. Deze IKEA app bevat weer 50 nieuwe video’s, extra informatie over de producten en natuurlijk ook een flink aantal productfoto’s. De app is gratis verkrijgbaar vanaf 10 augustus zowel voor iOS als Android.

IKEA 2016 app voor IOS en Android

IKEA 2016 app voor IOS en Android

NIEUW in de IKEA catalogus 2016

Natuurlijk heeft IKEA in de nieuwe catalogus weer een aantal leuke items aan het assortiment toegevoegd. Deze staan op de pagina “nieuw bij IKEA”. Blader ook snel een pagina verder, want daar staan ook een paar leuke items, die binnenkort worden verwacht in de winkel.

Nieuw in de IKEA 2016 catalogus

Nieuw in de IKEA 2016 catalogus

Online bestellen uit de IKEA catalogus 2016.

Wil je de drukte in de IKEA winkels vermijden dan kun je natuurlijk ook online je bestelling plaatsen in de IKEA webwinkel.  In de interactieve IKEA catalogus 2016 kun je via de link “producten” handig de producten online bestellen.  IKEA zorgt er dan voor dat alles netjes per PostNL of per vrachtauto (voor grotere artikelen) wordt thuisbezorgd. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Alle informatie hierover, maar ook de winkeladressen, openingstijden, de IKEA special folders en de webshop kun je vinden op onze site of op IKEA.nl. Voor overige vragen kunt u ook terecht bij de klantenservice, 0900-2354532. Welkom bij IKEA.