Hunkemoller Big Sexy Sale folderacties.nl

Hunkemöller Big Sexy Sale

Het is Hunkemöller Big Sexy Sale. En dat betekent dat u nu maar liefst 50% korting krijgt op alle geselecteerde items. U vindt ze overzichtelijk gepresenteerd  in één van de Hunkemöller winkels bij u in de buurt en in de Big Sexy Sale folder. Want Hunkemöller weet als één van de grootste lingeriespecialisten en marktleider in Nederland dat het belangrijk is om ieder seizoen de collectie te vernieuwen. En daar profiteert u van. Want vrijwel het hele assortiment is tijdens deze Summer Sale verkrijgbaar met kortingen oplopend tot wel 50%. Dus zoekt u nog een nieuwe bh, een aantal nieuwe slips, nieuwe badmode voor uw vakantie of gewoon een nieuw nachthemd voor thuis dan is dit de kans om uw slag te slaan en te profiteren van deze Big Sexy Sale. Gewoon bij Hunkemöller.

Hunkemoller Big Sexy Sale

Hunkemoller Big Sexy Sale

Hunkemöller Big Sexy Sale folder

Tijdens deze Big Sexy Sale wordt er geen extra folder uitgegeven. Wel vindt u het hele assortiment wat tijdens deze Summer Sale met korting wordt aangeboden overzichtelijk per categorie gepresenteerd op de Hunkemöller site, zoals een Theresa voorgevormde beugel bh € 29,99 voor € 20,00 of een Cleo beugel bh van € 29,99 voor € 18,00. Bereken dus uw bh maat aan de hand van de video op de site en profiteer van deze zomerse aanbiedingen. En natuurlijk bestelt u dan ook een aantal bijpassende slips voor dezelfde lage actieprijzen. Want zeg eens eerlijk, waar vindt u nog een sexy kwaliteitsslip voor maar € 4,- of 7 slips voor maar € 23,00. Alleen bij Hunkemöller toch?

Hunkemoller Theresa voorgevormde beugel bh

Hunkemoller Theresa voorgevormde beugel bh

Online bestellen tijdens de Big Sexy Sale

Ook tijdens deze Big Sexy Sale kunt u bij Hunkemöller gemakkelijk online bestellen. Want de webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. En ook daar vindt u alle artikelen, die tijdens deze sale worden aangeboden. Mocht de bestelling niet aan uw wensen of die van uw man voldoen dan kunt u altijd weer gratis retourneren. Als extra service van Hunkemöller. Mooi toch?