HEMA 15 procent korting op alles folderacties.nl

HEMA Sinterklaas folder

De nieuwe HEMA Sinterklaas folder met een looptijd van 9 november tot 6 december 2015 is er weer, zodat de Sint uit maar liefst 28 pagina’s leuke schoen cadeautjes, sint cadeautjes en heel veel snoepgoed kan inkopen.

HEMA Sinterklaas folder 9 nov t/m 6 dec 2015

HEMA Sinterklaas folder 9 nov t/m 6 dec 2015

Dit jaar komt de goed heiligman op 14 november aan in Meppel. Na deze Sinterklaasintocht kan de schoen weer gezet worden en daar hebben de kleintjes natuurlijk al lange tijd met ongeduld op gewacht. Daarom staat deze HEMA Sinterklaas folder vol leuke dingen als speelgoed, goochelartikelen, snoepgoed en kortingen op warme truien, vesten en kinderjassen, want het kan nog beste eens koud worden. Voor de ouders, die de intocht zelf mee willen maken in Meppel is er ook de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor de NS, waarmee je onbeperkt kan reizen voor slechts €17,50. Ideaal toch?
Sinterklaas HEMA Image Banner 728 x 90

HEMA Sinterklaas actie 15% korting op alles!

En alsof het nog niet gek genoeg is kun je tot 15 november ook profiteren van de HEMA Sinterklaas actie, waarbij je 15% korting krijgt op alles. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw dichtstbijzijnde HEMA-winkel te bezoeken en daar jouw HEMA 15% kortingsvoucher in te wisselen welke je verkregen hebt op 11 en 12 november. Heb jij nou geen voucher ontvangen. Geen probleem. Plaats dan online je bestelling en gebruik de HEMA-kortingscode WK46ZWS. De korting wordt dan ook verrekend.

HEMA speelgoed

Aanbiedingen uit de HEMA Sinterklaas folder

De aanbiedingen uit de HEMA Sinterklaas folder zijn niet mis. Op de voorpagina staan die handige cadeauzakjes, die nu maar €1,- per stuk kosten. Vervolgens vind je heel veel schoencadeautjes voor kleine prijsjes, zoals vingerpoppetjes voor €0,50 of leuke make-up spulletjes om mee te spelen van 3 en 4 Euro. Ook wanneer uw kind graag verkleed gaat naar een van de vele intochten in Nederland, dan kunt u een Sint of Pieten verkleedpakje aanschaffen voor slechts €7,50. Ook voor papa’s en mama’s staan er leuke cadeautjes in de folder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pak boxershorts of pak sokken voor €6,- of een wollen trui 1+1 gratis? Maar natuurlijk mag snoepgoed ook niet ontbreken, want wie zoet is krijgt lekkers! Nu een zakje kruidnoten voor €0,50 en kruidnotenmix voor €1,25 en een zak strooigoed al vanaf €1,-.  Bekijk daarom zeker de uitgebreide HEMA Sinterklaas folder voordat je online of in de winkel je aankopen voor sinterklaas gaat doen.

HEMA strooigoed aanbiedingen

HEMA Sinterklaas aanbiedingen

1 Dag onbeperkt reizen door heel Nederland met NS voor €17,50

Zin in een dagje treinen door Nederland? Exclusief voor HEMA heeft de NS een actie ontwikkeld, waarbij je voor slechts 17.50 een Dagkaart kan kopen. Deze Dagkaart geeft recht op één dag onbeperkt reizen voor één volwassene en twee kinderen (4 t/m 11 jaar) in de 2e klas. De Trein Dagkaart is te koop in de HEMA winkels en op hema.nl/tickets van maandag 9 november 2015 t/m zondag 22 november 2015.

Trein dagkaart 17,50

HEMA Sinterklaascadeautjes online bestellen op HEMA.nl

Online bestellen kan natuurlijk ook altijd in de webshop op HEMA.nl. Want ook daar zijn alle sinterklaas folderacties geldig. En verzenden kan naar ieder adres in Nederland dus ook op de zaak of bij opa en oma. Bestellingen voor 22.00 uur geplaatst worden meestal de volgende dag al geleverd. Kijk voor alle informatie, zoals andere HEMA folders, maar ook info over de winkels, openingstijden en de aanbiedingen op hema.nl .Laat nu de Sint en zijn pieten maar komen.