HEMA MARKT folderacties.nl

HEMA MARKT en HEMA Happy Hour

HEMA werd in 1926 opgericht als Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam en startte als stuntwinkel met eenheidsprijzen. Als snel werd dit concept een groot succes en volgden er snel meer vestigingen. Inmiddels is HEMA afgelopen 90 jaar uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse warenhuizen met ongeveer 530 filialen in Nederland. Daarnaast heeft men ook filialen in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en recent ook in Groot Brittannië. HEMA verkoopt een uitgekiend aanbod producten voor dagelijks gebruik, variërend van dames en herenkleding, baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, huishoudelijke artikelen, artikelen voor vakantie en vrije tijd, feest en cadeauartikelen. Deze worden vrijwel allemaal speciaal voor HEMA gemaakt en zijn dan ook uitsluitend hier verkrijgbaar. De laatste jaren verkoopt men ook steeds meer eten en drinken. Het meest bekend zijn de HEMA rookworsten, die warm kunnen worden gekocht en gegeten. Maar ook voor brood, broodjes, vleeswaren en gebak kan men er goed terecht. Om deze vers artikelen extra te promoten geeft men naast de reguliere reclamefolder een speciale food folder uit onder de naam HEMA MARKT folder.

HEMA MARKT Folder

In deze Hema Markt folder, die elke 2 weken verschijnt vindt u een overzicht van een groot aantal dagelijkse versartikelen voor de vertrouwde Hema prijzen. Deze artikelen passen vaak perfect bij het seizoen of dragen bij aan een thema zoals koningsdag, moederdag, valentijnsdag, Pasen, Kerst etc.  En wilt u de dag afsluiten met een lekker wijntje met wat chips of een schaaltje borrelnootjes. Ook dat koop je goedkoop bij HEMA. En zoals de folder ook vermeld: betaalbaarheid mag nooit ten koste gaan van kwaliteit. Echt HEMA.

HEMA MARKT introduceert Happy Hour.

Om voedselverspilling tegen te gaan introduceert HEMA ook in deze folder de Happy Hour actie. Dit betekent dat u 25 % korting krijgt op dagverse artikelen die u een uur voor sluitingstijd koopt. Brood, gebak en vleeswaren met een sticker, maar nog dagvers,  neem je dan extra voordelig mee naar huis. Happy Hour van HEMA Markt is dus beter voor uw portemonnee en beter voor het milieu.

Online bestellen op HEMA.nl

Niet altijd is er een vestiging in de buurt. Dan is het goed te weten dat nu ook online kunt bestellen op Hema.nl , de webshop die 24 uur per dag en 7 dagen per week is geopend. U vindt hier het grootste HEMA assortiment online dat u bij u thuis kunt laten bezorgen of gratis kunt afhalen in één van de filialen. En wilt u echt een koopje scoren? Kijk dan ook eens in de outlet van Hema. Hier vind je artikelen met korting tot wel 50%.Een overzicht hiervan, met de openingstijden kunt u vinden op onze site. En ook hier geldt: “HEMA maakt gewoon bijzonder.”