HEMA Klaar voor school folderacties.nl

HEMA klaar voor school folder

HEMA maakt gewoon bijzonder. Dat geldt zeker ook voor de vele schoolartikelen uit de nieuwe Klaar Voor School folder.

HEMA klaar voor school folder geldig tm 6 september

HEMA klaar voor school folder geldig tm 6 september

Want HEMA wil het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken en daar hoort de school voor jou natuurlijk ook bij. Daarom timmeren ze nu al aan de weg met een fleurig en betaalbaar assortiment schoolspullen, zoals pennen, potloden, schriften, passers, etuis, boekenkaften, ringbanden voor vaste lage prijzen. Want hoewel je nu nog maar net vakantie hebt, wil je toch ook niet de laatste zijn met het kopen van je spullen voor het nieuwe schooljaar. Ga dus even langs bij één van de ruim 500 HEMA winkels bij jou in de buurt en laat je verrassen door de HEMA Schoolcollectie 2015 en de vele aanbiedingen.

HEMA klaar voor school folder

Nog gemakkelijker is het om eerst even de HEMA Klaar Voor School folder online te bekijken. Daarin vindt je alvast een klein overzicht van alles wat HEMA nu te bieden heeft, zoals een 12 pak HB potloden voor € 1,00 of rekbare boekenkaft voor €1,95 waarmee je in 10 seconden je boeken kaft. Hierbij ook een bijbehorende telefoonhoes in hetzelfde design voor maar € 9,95. En voor de jongedames is er ook het Better Be Sweet assortiment met telefoonhoesjes, schriften, potlodensets en zelfs memoblaadjes. Hiermee maak je zeker de blits in je nieuwe klas. En voor de boys is er het stoere Playground assortiment in zwart met het sportieve skateboard motief met zaken als ringbanden, vanaf € 2,50, 3-pak schriften met harde kaft, vanaf € 1,95 of een telefoonhoesje voor I Phone of Samsung voor € 9,95. Hiermee ben je helemaal klaar voor school.

HEMA klaar voor school aanbiedingen

HEMA klaar voor school aanbiedingen

HEMA klaar voor school aanbiedingen

Online bestellen op HEMA.nl

Op HEMA.nl/schoolactie kun je al deze folderacties ook online bestellen. Je hebt daarbij de keuze om het op te halen in de winkel of thuis te laten bezorgen. Zelfs afhalen bij een Kiala afhaalpunt is mogelijk. De HEMA webshop is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week, ook in je vakantie. Kijk voor alle mogelijkheden en natuurlijk ook de andere HEMA folders op de site. Daar vind je ook de winkeladressen, de openingstijden, de HEMA folder en de webshop. Ben je er al klaar voor? HEMA wel!

 HEMARKT