GAMMA Zomertoppers

De nieuwe GAMMA folder is uit, boordevol GAMMA Zomertoppers. Deze Zomer toppers zijn geldig van 11 juli t/m 4 september 2016. Dus dat betekent dat je maar liefst 8 weken lang extra voordelig kunt klussen met GAMMA.

GAMMA zomertoppers

GAMMA zomertoppers

Want Gamma, met ruim 165 vestigingen al meer dan 40 jaar één van de grootste bouwmarkten van Nederland, weet dat de vakantietijd bij uitstek de tijd is om je tuin eens te veranderen of je badkamer te verbouwen. Maar dan wel zo voordelig mogelijk natuurlijk. Dus heeft men een aantal gangbare bouwmaterialen, gereedschappen en tuinartikelen de hele zomer extra laaggeprijsd.

gamma kortingsbon

gamma kortingsbon

De GAMMA Zomertoppers folder

In de nieuwste Gamma folder vind je een aantal van deze Zomertoppers aanbiedingen, zoals Laminaat Imagine, 2 decors nu voor maar € 3,99 per m2, dat is dus 50% korting. Of een Grohe inbouwreservoirset compleet met een Solido Trend toilet, nu voor maar € 225,-, dat is 35% korting. Maar ook gereedschap is de komende 8 weken extra goedkoop, zoals een Metabo afkortzaag, nu € 109,- en een Black & Decker workmate voor € 79,50. Reden genoeg dus om eens aan de slag te gaan met nieuw gereedschap. En ook voor de tuin kun je bij Gamma nu terecht voor extra kortingen op b.v. geschaafde tuinplanken, een Bosch cirkelmaaier of een Jumbo schutting recht of toog. Kijk maar in de folder en profiteer nu. Of pak de transportfiets, deze is nu ook goedkoop bij Gamma, en ga naar de winkel. Want Gamma maakt het makkelijk en betaalbaar.

GAMMA zomertoppers aanbiedingen

GAMMA zomertoppers aanbiedingen

Aanbiedingen uit de GAMMA folder online bestellen op GAMMA.nl

Natuurlijk kun je ook online bestellen op www.gamma.nl. Want ook de Zomertoppers zijn in de webshop gemakkelijk online bestelbaar zonder extra meerkosten. Je vindt hier ook diverse tips voor deze zomer, waarmee je het klussen niet alleen eenvoudiger, maar ook voordeliger kan maken! Bestel dan de wekelijkse folderaanbiedingen gewoon even mee. Zoals deze week een aantal Weber barbecues met 30 tot 80 euro korting. Of zo’n mooie Keter loungeset voor € 279,00. Dat wordt dus lekker snel thuis genieten van extra korting zonder gesleep. Maar let op: voor deze artikelen geldt: OP=OP. Alle informatie kun je vinden op de site. “Dat zeg ik, gamma.nl.”