Gall&Gall doppenkorting januari 2016 folderacties.nl

Gall & Gall Doppenkorting

Gall & Gall is al ruim 130 jaar de meest bekende drankenspeciaalzaak van Nederland. Zij willen klanten inspireren om te genieten van mooie momenten met een goed glas. Daarom bieden zij u altijd een ruime keuze wijn, bier, likeuren, whisky en alcoholvrije dranken in kwaliteit en prijs. Niet alleen van de bekende merken zoals Bols, Bacardi, Williams Lawson’s of Courvoisier, maar ook van het eigen huismerk. U vindt dit enorme assortiment overzichtelijk op smaak in de winkel gepresenteerd, zodat u makkelijk uw keuze kunt maken. Zo kunt u niet alleen genieten van een lekker drankje op bijzondere dagen, maar krijgt u ook elke dag het weekendgevoel. En omdat er meer dan 550 Gall & Gall winkels in Nederland zijn, is er altijd wel eentje bij u in de buurt.

Gall & Gall Doppenkorting folder.

Ook op het gebied van folders en promoties is Gall & Gall erg actief. Zo geven ze iedere 14 dagen een aantrekkelijke folder uit, waarin uit het hele assortiment een aantal aantrekkelijke acties worden geselecteerd. Vaak is aan deze folder ook een apart thema gekoppeld, zoals de Doppenkorting folder . Bij deze actie kunt u aan de kleur van de dop herkennen, hoeveel hele euro’s  korting u per fles of krat krijgt. Zo staat de kleur blauw voor 2 euro, de kleur groen voor 3 euro, paars voor 4 euro, oranje voor 5 euro, blauw voor 6 euro en lila voor maar liefst 7 euro korting per fles. Zeker goed om te weten als u weer uw wijnvoorraad wilt aanvullen of een drankje wilt kopen voor de komende feestdagen.

gall&gall doppenkorting folder

gall&gall doppenkorting folder

Online bestellen in de Gall & Gall webshop

Niet iedereen heeft altijd zin en tijd om even naar de winkel te gaan. Ook Gall & Gall heeft daar een makkelijke oplossing voor want u kunt nu ook 24 uur per dag en 7 dagen per week online bestellen in de Gall & Gall webshop. En ook hier treft u naast het volledige assortiment ook de acties aan uit de aantrekkelijke Gall & Gall doppenkorting folder, met veel hele euro’s korting op heel veel flessen drank. Besteld u voor 16.00 uur dan heeft u het de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf 75 euro zijn gratis. En dit bedrag is vast geen probleem als u de vele lekkere wijntjes en overige drankjes in de webshop heeft gezien. Helaas is online proeven is nog niet mogelijk. Dat kunt u beter thuis doen. Maar let op: onder de 18 geen alcohol.