Formido Klus Knallers folderacties.nl

Formido Klus Knallers folder

Formido Klus Knallers folder tm 9 augustus 2015

Formido Klus Knallers folder tm 9 augustus 2015

Formido is dé bouwmarkt in de buurt met alles voor de grote en kleine klus. Dat zie je dagelijks terug in één van de 78 Formido bouwmarkten en deze week ook in de uitgebreide Formido Klus Knallers folder, die geldig is van 27 juli t/m 9 augustus. Want hierin vind je een groot aantal Klus Knallers, die zeker van pas komen als je deze vakantie je badkamer gaat verbouwen of je keuken gaat renoveren. Want zeg nou zelf, 25% korting op een mooie Bruynzeel douchecabine of een hoogglans badkamermeubel is mooi meegenomen als je aan het verbouwen bent. Want klussen is vaak toch al duurder dan je had begroot. Dus helpt Formido je deze weken met aantrekkelijke aanbiedingen op verf, deuren, horren, hout, sanitair, laminaat, vloertegels en zelfs gordijnen en zonneschermen. En ook diverse gereedschappen zijn nu fors in prijs verlaagd, zoals een professionele Hitachi accuschroefboormachine voor € 149,- of professionele telescoop ladder van Altrex voor € 225,-.

Formido Klus Knallers folder

>

Kijk dus voor je aan de slag gaat even in de Formido Klus Knallers folder en profiteer van al deze aantrekkelijke folderacties. Want ook als je alleen je tuinmeubels wilt beitsen of je garage wilt opruimen, dan heeft Formido nu het juiste assortiment in de aanbieding, zoals Cetabever tuinmeubelbeits van € 21,95 voor € 15,37 of diverse Locker kasten van € 79,- voor maar € 59,- Bovendien heeft Formido de prijzen van veel populaire klus artikelen blijvend in prijs verlaagd. Je kunt ze herkennen aan het VAST LAAG logo. Een hele zekerheid als jouw klus eens wat langer gaat duren dan deze twee weken. En kom je er zelf even niet meer uit ? Ook dan heeft Formido de oplossing met de Formido Klushulp, waarmee je je badmeubel of douchecabine kunt laten plaatsen. Want Formido helpt u graag!

Formido aanbiedingen

Formido aanbiedingen

Formido kortingsbonnen

Regelmatig geeft Formido kortingsbonnen uit, waarmee je online en in de winkels artikelen kunt kopen met extra korting. Veelal zijn deze gericht op een specifiek artikel of een artikelgroep. Echter zijn er ook vaak bonnen beschikbaar waarmee je zelf je korting op een artikel kan kiezen. Deze zogenaamde Keuzekorting bonnen kun je downloaden en meenemen naar de winkel. Deze week krijg je tot 9 augustus 20% keuzekorting op een artikel naar keuze met de onderstaande kortingsbon.

Formido keuzekorting bon 20

Formido keuzekorting bon 20

Online bestellen uit de folder van Formido

Natuurlijk kun je al deze Klus Knallers ook online bestellen. Ga hiervoor naar de Formido webshop, vorig jaar nog gekozen tot de Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten, en geef online je bestelling op. Je kunt je bestelling dan de volgende dag al ophalen in de Formido winkel van uw keuze of binnen twee dagen veilig thuis laten bezorgen. Ga voor alle informatie over deze bezorgservice, maar ook over de openingstijden, de Formido folder, de kluspas en de webshop naar www.formido.nl. Succes met klussen.