Fietsenwinkel.nl folderacties.nl

Fietsenwinkel.nl folder

Fietsenwinkel.nl, is sinds haar oprichting enkele jaren geleden uitgegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland. In de uitgebreide webshop vindt u een groot assortiment fietsen van bekende topmerken, zoals Gazelle, Batavus, Sparto, Giant en Koga voor gegarandeert de laagste prijzen. Dus bent u op zoek naar een stadsfiets, een omafiets, een moederfiets, een racefiets of een elektrische fiets kijk dan eerst even in de webshop van fietsenwinkel.nl of in de fietsenwinkel.nl folder en laat u verrassen door het enorme assortiment en de lage prijzen. Want ondanks deze lage prijzen is de service bij fietsenwinkel.nl uitstekend te noemen. Zo levert men de bestelde fietsen gemonteerd af, heeft men reparatieservice aan huis en heeft men zelfs een testcenter in Amsterdam waar u de fietsen zelf kunt testen. Ook heeft men naast de toch al lage prijzen regelmatig folderacties, die u kunt vinden in de nieuwe folder Zomerse Acties & Tips.

De fietsenwinkel.nl folder geldig tm 31 juli 2015

De fietsenwinkel.nl folder geldig t/m 31 juli 2015

Fietsenwinkel.nl Folder met Zomerse Acties & Tips.

Kijk dus voor u naar de webshop gaat eerst even in de fietsenwinkel   met Zomerse Acties & Tips om te zien of er mogelijk een fiets naar uw keuze in de aanbieding is. Dit kan zijn een Giant Prime E+1 e-bike  van € 2499,- nu voor maar € 1949,- of een Gazelle Miss Grace damesfiets van € 649,- nu voor € 499,- Maar ook een Batavus Snake jongensfiets voor € 159,- of een Cube Kid 240 kinderfiets voor € 349,- vindt u in deze fiets.

 

 

Online Bestellen Op Fietsenwinkel.nl.

Dus kijk, kies en koop online in de webshop van fietsenwinkel.nl Dit geldt niet alleen voor de vele folderacties maar ook het uitgebreide assortiment fietsen kunt u voordelig online bestellen. En voor 17.00 uur besteld is morgen al in huis. De fiets wordt afgemonteerd afgeleverd en u kunt dus gelijk een rondje fietsen op uw nieuwe fiets. En mocht deze eens een keer defect zijn dan belt u gewoon de service dienst van fietsenwinkel.nl en wordt uw fiets door één van de 30 monteurs thuis bij u gerepareerd. Makkelijker kan het niet. Bent u vaak niet thuis dan kunt u uw bestelling natuurlijk ook altijd even ophalen bij één van de 7 afhaalpunten van fietsenwinkel.nl. Alle informatie over de fietsenwinkel.nl winkels, de openingstijden, de fietsenwinkel.nl folder en de webshop kunt u vinden op de site van de grootste fietsenwinkel van Nederland. Dus wel vertrouwd.

Korting bij Fietsenwinkel.nl op service?

Bij Fietsenwinkel.nl krijg je een gratis onderhoudsassistent bij alle fietsen. Met € 25,- korting op uw eerste servicebeurt!