EMTÉ Week Voordeel folder folderacties.nl

EMTÉ Week Voordeel folder

EMTÉ, onderdeel van Sligro, is een landelijke supermarktketen met ongeveer 130 supermarkten in Nederland. EMTÉ, ook wel de lekkerste supermarkt van Nederland genoemd, is een supermarkt voor fijnproevers. En dat heeft alles te maken met het de opening van de eerste supermarkt met die naam in 1965. Dhr. M. Trommelen, succesvol slager in Waalwijk besloot toen om naast zijn slagerij ook een supermarkt te openen. Hij noemde deze heel eenvoudig EMTÉ, naar de initialen M en T van zijn naam. Dit bleek een succes en al snel werden meerdere winkels geopend. Toen bij gebrek aan opvolging de Sligro Food Group EMTÉ in 2002 overnam, kwam de groei in een stroomversnelling o.a. door overname van Edah en Sanders en groeide door tot de huidige 130 winkels. Maar de basis bleef overeind en nog altijd is deze supermarkt superieur in vers. Zo kregen zij diverse bekroningen, zoals vijf keer de prijs voor de supermarkt met de Beste Slagerij,  de Beste Kaasverkopers en Beste Bakkerij. En ook op Klantvriendelijkheid scoren zij hoog. Zeker een reden om eens een EMTÉ te bezoeken en dit zelf te ervaren. Of bent u al vaste klant?

EMTÉ Week Voordeel Folder

Want dan kent u vast wel de wekelijkse EMTÉ Week Voordeel folder, boordevol scherpe aanbiedingen in Groente en Fruit, van de Ambachtelijke Slagerij, van de Ambachtelijke Bakker en van de Vleeswaren & Kaasspecialist. Heerlijk verse producten van de beste kwaliteit, die ook nog eens extra voordelig zijn. En uiteraard worden deze aanbiedingen ook nog eens vermeld in het recept van de week. Zo kunt u eenvoudig thuis een heerlijke, voordelige maaltijd bereiden. Maar ook op het gebied van kruidenierswaren, zoals bier, limonade, snacks en wijn heeft EMTÉ iedere week nieuwe acties, die zeer de moeite waard zijn. Want zowel de bekende A-merken maar ook het eigen huismerk van Markant of het budgetmerk Ok zijn bij EMTÉ gunstig geprijsd. En dan de Knotsgekke Prijzen niet te vergeten. Messcherpe aanbiedingen, die alleen op donderdag geldig zijn, zoals  Pickwick theezakjes voor 1 euro of een blik Unox soep voor 1 euro. Ook deze staan altijd in de folder.

EMTÉ Stunt van de week

En dan is er nog: de Stunt van de week, een messcherpe aanbieding, die veelal aansluit bij het seizoen, thema of een feestdag  zoals de Moederdagtaart voor 5 euro of 2 bossen rozen voor 5 euro. Dit kan ook een van de nieuwe producten zijn, die geïntroduceerd zijn. Ook deze staan elke week op deze pagina vermeld tegen een gunstige prijs. Veel weekvoordeel dus, vermeld in de EMTÉ Week Voordeel folder van deze week. Bekijk hem op onze site, waar u ook de winkeladressen, de openingstijden en veel meer inspiratie, recepten en tips kunt vinden. Want EMTÉ is niet voor niets dé supermarkt voor fijnproevers.