Dixons Back to School folderacties.nl

Dixons Back to School folder

De nieuwe Back to School folder van Dixons is weer uit. En dat betekent dat Dixons, één van de bekendste elektronicaketens van Nederland met ruim 100 Dixons winkels, een groot aantal laptops en accessoires in de aanbieding heeft, die straks goed van pas komen als je weer naar school gaat. Want wat is er fijner om met vakantie te gaan met gevoel, dat nu alvast alles geregeld is voor na je vakantie. Dixons kent dat gevoel en speelt daarop in met een aantal aanbiedingen, speciaal voor de (toekomstige) student. Zo vindt je zowel in de winkels als in de webshop een groot assortiment aantrekkelijk geprijsde laptops, die uitstekend geschikt zijn voor jouw studie in het middelbaar en hoger onderwijs. Maar ook Laptoprugtassen, usb sticks, micro sd kaarten, inktcartridges en smartphones zijn nu extra laag geprijsd. Dus kijk eerst in de online folder op onze site, wat je nodig hebt en loop dan even binnen in één van de Dixons vestigingen bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom.

Dixons Back to School folder

In deze Back to School folder vindt je een overzicht van diverse laptops van bekende merken zoals Lenovo, HP, Asus en Apple voor prijzen variërend van € 199,- tot wel €1449,-. Dus ook met jouw budget kun je bij Dixons prima terecht. Zo is er de Lenovo S21e-20 van € 249,- voor slechts € 199,-. Geen geld dus voor een nieuwe laptop van Lenovo. En alleen bij Dixons krijg je ook nog 3 jaar garantie. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor de wat zwaardere HP Pavillion 17.3”laptop met de snelle Intel Core i3 processor en 4 GB werkgeheugen. Nu van € 599,- voor slechts € 499,-. Ook een prima deal natuurlijk, maar hier geldt Op=Op.

Online bestellen uit de Back to School folder bij Dixons

Dus wacht niet te lang, stap op je fiets of scooter en ga naar een Dixons winkel bij jouw in de buurt. Nog sneller is het om direct online te bestellen in de Dixons webshop:www.dixons.nl of direct uit de Dixons folder. Want ook hier vindt je alle Back to School aanbiedingen overzichtelijk en met een duidelijk omschrijving. Bovendien wordt alles wat je nog voor 23.30 uur besteld, morgen al geleverd. En dat ook nog 7 dagen per week dus ook in het weekend. Zo’n service kan alleen bij Dixons, dé elektronica specialist van Nederland. Ennehh…. verzending is natuurlijk gratis. Fijne vakantie nog!