Dirk Euroweken Festival Folderacties.nl

Dirk Euro Festival

Dirk, de nieuwe naam voor Dirk, Bas en Digros, is de supermarktketen met de laagste prijzen van Nederland. Maar dat het altijd nog lager kan bewijst Dirk deze week tijdens het Dirk Euro Festival dat gehouden wordt van zondag 14 juni t/m zaterdag 20 juni 2015.Tijdens dit Dirk Euro Festival biedt Dirk heel veel artikelen aan voor 1 euro. Een overzicht van deze Euro Krakers vindt u in de speciale folder van deze week. Allemaal dagelijkse boodschappen, zoals bier, chips, cola, kaas, soep en tandpaste van bekende A-merken zoals Heineken, Lays, Coca Cola, Beemster en Unox voor 1 euro of zelfs twee stuks voor 1 euro. Zo’n kans laat u toch niet liggen in de toch al dure vakantieperiode? Dus ga snel naar één van de 106 Dirk supermarkten en profiteer van deze grandioze aanbiedingen.

Dirk Euro Festival Folder

Want waar koop je 2 blikken Amstel Bier van 500 ml voor maar 1 euro? Of een fles Coca Cola voor maar 1 euro, of een zak Duyvis borrelnoten voor 1 euro? Allemaal artikelen die ook nog eens goed van pas komen als u zo meteen op vakantie gaat of om Vaderdag te vieren. Of gewoon om wat voorraad te hebben als je liever even van de zon wilt genieten in plaats van boodschappen te doen. Profiteer van het Dirk Euro Festival en kijk eerst even in de Euro Festival folder van Dirk. Maak vervolgens een handig boodschappenlijstje en print deze uit voor je naar de winkel gaat. Want goedkoper wordt het niet. En neem gelijk ook wat versartikelen mee, zoals 400 gram snijbonen voor 1 euro of een puur ambachtelijk zonnepit brood voor 1 euro. Allemaal aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd door Dirk. Want bij Dirk doe je meer met je euro. Niet alleen deze week maar eigenlijk altijd.

Dirk heeft de laagste kassabon van Nederland. Altijd!

Dirk heeft altijd de laagste kassabon van Nederland als het gaat om A-merken. En dat bewijst deze A-merk discounter keer op keer weer. Want alle A-merken zijn het hele jaar door laag geprijsd bij Dirk. En Dirk heeft iedere week weer minstens 80 aanbiedingen voor de scherpste prijzen van Nederland. Dus: Blijf je verbazen, Dirk.