Bristol folder folderacties.nl

Bristol folder

De sale is aangebroken en een overzicht hiervan staat in de Bristol folder, die geldig is van 30/11 t/m 13/12. En dat betekent heel veel aanbiedingen van topartikelen bij Bristol.

Bristol folder 30 nov tm 13 dec 2015

Bristol folder 30 nov tm 13 dec 2015

Want Bristol wil als één van de grootste modediscounters met meer dan 130 winkels in Nederland, alvast ruimte maken voor de nieuwe collectie van 2016. Dus zijn de toch al lage prijzen van alle jassen, broeken, truien, schoenen, mutsen en sjaals nu nog eens extra in prijs verlaagd. Zo koop je nu al een trui of sweater voor prijzen van 5, 10 of 15 euro. Of een paar dames- of herenschoenen voor maar 15, 20 of 25 euro. En dat terwijl de winter nog moet beginnen! Loop eens binnen bij de Bristol vestiging in jouw buurt en kies en koop jouw favoriete paar schoenen of kleding. En misschien is het nog wel voordeliger om direct twee paar te kopen, bv. 2 paar Panther trainingsbroeken voor maar € 19,99 of twee trendy jeansbroeken van Checker voor maar € 24,99.

Bristol aanbiedingen uit de folder

Bristol aanbiedingen uit de folder

Bristol Sale folder

Kijk voor alle aanbiedingen eerst in de Bristol Sale folder die wij online hebben gezet. Zo kun je alvast thuis een lijstje maken, ook als je de folder niet in de bus hebt gekregen. Want zo net voor de Kerstvakantie is een paar Nijdam kunstschaarsen, maat 37-42 voor € 44,99 ook wel iets voor jou. Of een paar snowboots om mee te nemen op de wintersport. Ze zijn er al vanaf € 19,99. Geen geld voor deze kwaliteit en splinternieuw. Dat kan alleen bij Bristol.

Bristol Sale

Aanbiedingen uit de Bristol folder bestellen op Bristol.nl

Je kunt nu ook online met korting bestelle op Bristol.nl. Alle folderacties en nog veel meer aanbiedingen van Bristol vind je daar in een overzichtelijk, duidelijk en veilige webshop. Verzending is gratis vanaf € 24,99 en je kunt alles weer gratis retourneren als het niet past. Ook dat is service van Bristol. Alle informatie over de webshop, de winkels, de openingstijden en de Bristol folder kun je vinden op: www.bristol.nl

Bristol €5.- kennismakingskorting