Booking.com Secret Deals en Super Deals folderacties.nl

Booking.com Super Deals en Secret Deals

De Booking.com Secret Deals en Super Deals zijn scherpe aanbiedingen, die Booking.com pas sinds korte tijd hanteert. Uiteraard ging hier heel veel aan vooraf. Booking.com werd opgericht in 1996 door Geert Jan Bruinsma, student technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente. Hij zag mogelijkheden voor een online platform in de reiswereld, waarop online hotelreserveringen konden worden gedaan voor hotels over de hele wereld. Na de overname in 2005 door de Priceline groep, en na samenvoeging met Active Hotels.com groeide Booking.com onder leiding van Darren Huston, voormalig topman van Microsoft uit tot de grootste online booking site voor hotels over de hele wereld. Inmiddels heeft men 155 kantoren in 63 landen en worden dagelijks meer dan 500.000 hotelboekingen via Booking.com gedaan. Wilt u dus gemakkelijk en snel een hotel boeken in het buitenland of zoek je een hotelletje op de Veluwe ga dan even naar Booking.com. U zult verbaasd zijn over het grote aanbod hotels en de vele aanbiedingen, die u daar aantreft.

Hotelaanbiedingen bekijken en vergelijken bij Booking.com

Een hotel boeken via Booking.com kan zowel op de computer op de zaak, de laptop thuis of onderweg via de app op je mobiele telefoon of tablet. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt, u kunt altijd online kiezen uit maar liefst 630.000 hotels wereldwijd en deze direct bekijken op de site. Aan de hand van foto’s en video’s kunt u direct “binnenkijken” bij de deelnemende hotels en aan de hand van diverse reviews van eerdere gasten bekijken hoe men het hotel heeft ervaren en beoordeeld. Zo kunt u gemakkelijk de hotels onderling vergelijken, en niet onbelangrijk ook de prijzen bekijken. Deze prijzen zijn erg scherp en worden soms als Super Deals of Secret Deals aangeduid. Booking.com garandeert bovendien de laagste prijs, die er te krijgen is. Een geruststellende gedachte.

Booking.com Secret Deals

Wanneer jij je bij Booking.com hebt ingeschreven op de nieuwsbrief, dan krijg je regelmatig e-mail waarin nieuwe accommodaties staan vermeld. Echter hierin staan ook Booking.com Secret Deals vermeld. Secret Deals zijn aanbiedingen, die zo hoog zijn dat ze niet openbaar gemaakt worden en dus alleen voor jou te bekijken zijn. Vandaar dat ze geheim worden genoemd. Veelal gaat het bij deze Secret Deals over kortingen, die oplopen tot minimaal 50% en staan overzichtelijk per land vermeld.

Booking.com Secret Deals

Booking.com Super Deals

Wil jij de persoonlijke gegevens liever niet prijsgeven aan Booking.com en geen nieuwsbrief ontvangen, maar wil je toch korting? Dit kan uiteraard. Op de site van Booking.com staan ook aanbiedingen, die voor iedereen te bekijken zijn. Deze worden de Super Deals genoemd. Deze Secret Deals zijn aanbiedingen, die minimaal 50% korting geven op je accommodatie. Deze Super Deals kun je net als de Secret deals ook per mail ontvangen.

Booking.com Super Deals

 

Online boeken bij Booking.com

Heeft u een keuze gemaakt uit de beste deals of last minutes en zijn er nog enkele kamers vrij, dan kunt u direct online boeken op Booking.com. Met een paar muisklikken reserveert u direct de kamer van uw keuze in uw hotel van uw keuze. Snel en zonder reserveringskosten. Per mail ontvangt u een bevestiging met reserveringsnummer en alle informatie over uw boeking. Betalen doet u pas tijdens uw verblijf in het hotel, dus eerst genieten en dan pas betalen. En moet u door omstandigheden toch annuleren? Ook dat kan gemakkelijk en snel via Booking.com. Vaak is dit gratis en verplicht u tot niets. Bekijk hiervoor de voorwaarden op de site. En maakt u vaak gebruik van Booking.com schrijft u dan in al lid en profiteer van de extra voordelen of korting op uw volgende reis. Goed geregeld, een goede reis.