Bol.com Sale folderacties.nl

Bol.com Sale

Bol.com, het grootste online warenhuis in Nederland, staat de komende weken bol van de leuke folder acties. Want het is Sale bij Bol.com. En dat betekent dat veel artikelen uit het groeiende Bol.com assortiment worden verkocht met kortingen tot 60%. Want Bol.com wil ruimte maken voor nieuwe artikelen en daar profiteert u van. Dus wilt u een nieuw geurtje net voor de vakantie, een nieuwe dvd, wat leesboeken of misschien zelfs een laptop? Dan is dit het juiste moment om je slag te slaan bij Bol.com. Maar ook een nieuwe zonnebril of een horloge en een koffer of tent zijn nu extra laag geprijsd. Dus ga naar de webshop en sla uw slag. Het kan nog tot eind juli.

Bol.com Sale Folder

Of kijk eerst even in de Bol.com folder, geldig van 1 juli t/m 31 juli. Daarin vindt u een overzicht van alle artikelen die tijdens deze Bol.com Sale worden aangeboden, zoals 3 dvd’s of blu-rays voor € 25,-, 50% korting op parfum van b.v. Hugo Boss of Dolce & Gabbana, 50% korting op diverse kinderseries zoals Peppa en Casper & Emma en ook 60% korting op heel veel muziek. En dan niet te vergeten het grote aanbod elektronica dat nu met korting wordt aangeboden, zoals een Philips Smart TV voor € 499,- en een Acer Aspire Nitro laptop van € 899,- nu voor € 799,-. Maar ook sieraden, tuinartikelen, gereedschap, tuinmeubelen en zelfs kleding staan in deze folder vermeldt. Dus kijken, kiezen, kopen met korting. Nu bij Bol.com

Online bestellen bij Bol.com

En natuurlijk kunt u ook alle Sale artikelen online bestellen in de webshop bij Bol.com. Want uiteindelijk zijn zij het,die het online bestellen op grote schaal in Nederland hebben geïntroduceerd. En daarmee heeft Bol.com bewezen dat het niet alleen gemakkelijk is, veilig maar ook supersnel. Want vandaag voor 23.00 uur besteld is morgen al geleverd. Bovendien worden voor bestellingen boven de € 20,- geen verzendkosten berekend. En zelfs achteraf betalen met een acceptgiro kan bij Bol.com. Kijk voor de voorwaarden op de site en probeer het eens. Want Bol.com is winkelen zonder zorgen, ook tijdens de Sale.