Beter Bed Stapelkorting folderacties.nl

Beter Bed Stapelkorting

Bij Beter Bed kunt u stapelen voor extra korting. Hoe meer u stapelt, hoe hoger de korting. Hoe kan Beter Bed eigenlijk zo goedkoop leveren vroegen wij ons af? Beter Bed, opgericht begin jaren 80, is sindsdien uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Inmiddels is Beter Bed is heel Europa vertegenwoordigd met meer dan 1000 winkels. Hierdoor is men de grootste inkoper van bedden en bedtextiel en kan bij inkopers scherpe prijzen bedingen. “Beter Bed, het grote voordeel van de grootste inkoper” is dan ook geen loze kreet. In de meer dan 85 Beter Bed filialen in verkoopt men een actueel assortiment bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, kasten, dekbedden en kussens en bedtextiel tegen uiterst concurrerende prijzen. En bent u toe aan een compleet nieuwe slaapkamer dan heeft men de unieke Package deal, waarbij u een complete slaapkamer kunt aanschaffen voor een speciale eenheidsprijs. Vraag ernaar bij één van de deskundige slaapadviseurs in de winkel of kijk even op de site . Daar vindt u ook een overzicht van de outlet winkels, voor nog meer korting op uitverkoopmodellen. Maar let op: op=op.

Beter Bed Zeven grote geruststellingen.

Ondanks de toch al lage prijzen is het bij Beter Bed regelmatig tijd voor actie. Bekend is de Beter Bed Stapelkorting actie, waarbij men kortingen hanteert oplopend tot 15% op alles. Hoe meer men koopt, hoe hoger de korting. Bij een aankoopbedrag van 500 euro krijgt u al 5% korting en koopt u een bed of slaapkamer van 1500 euro dan krijgt u zelfs een korting van 15%. Deze actie vindt u terug in de Beter Bed Stapelkorting folder, die gedurende de actieperiode wordt uitgegeven. Zeker de moeite waard dus om eens langs te gaan in één van de winkels van Beter Bed en te  profiteren van dit extra voordeel. En heeft u nog vragen over levering, garantie of retouren? Dan staat de Customer Service u graag te woord. Zij kunnen u alles vertellen over de Zeven Zekerheden bij Beter Bed:

  1. meer dan 1000 winkels in Europa.
  2. 100 dagen uitprobeergarantie.
  3. deskundig advies.
  4. 95% klanttevredenheid.
  5. gratis levering en montage.
  6. tot 10 jaar extra garantie.
  7. niet goed? Geld terug.

 Online bestellen uit de Stapel korting Folder.

Mocht u er, na uw bezoek in de winkel, toch nog een nachtje over willen slapen of de aanbiedingen nogeens willen bekijken? Raadpleeg dan de Beter Bed Stapelkorting folder. Hierin staan alle aanbiedingen vermeld en tevens een greep uit het complete assortiment van Beter Bed. Shopt u liever online? Ook dat is mogelijk bij Beter Bed. Want u kunt alle artikelen ook online bestellen in de Beter Bed webshop. En natuurlijk krijgt u hier ook dezelfde Stapelkorting als in de winkel. Tijdelijk heeft Beter Bed zelfs een kortingscode waarmee u 5% extra korting krijgt. Bovendien wordt alles keurig netjes met eigen vervoer gratis thuis geleverd en indien gewenst gemonteerd. En niet goed, geld terug. Ook dat is Beter Bed!

Beter Bed Stapelkorting

Beter Bed Stapelkorting