Bart Smit ziet ze vliegen folder folderacties.nl

Bart Smit Ziet Ze Vliegen

Bart Smit ziet ze vliegen! Nee, Bart Smit is niet gek geworden, maar ze hebben nu een aantal van de allercoolste drones in de folder, waardoor u verrast zult zijn. Want Bart Smit is er ,als één van de grootste speelgoedwinkels met meer dan 250 winkels in Nederland,  altijd als de kippen bij om nieuwe artikelen te introduceren. En drones zijn hot momenteel. Want wat is er leuker dan de omgeving te verkennen vanuit de lucht of eens even bij de buren de tuin te bewonderen? En dat kan nu ook nog voor een leuke actie prijs.

Bart Smit Ziet Ze Vliegen Folder

In deze nieuwe Bart Ziet Ze Vliegen Folder ziet u een aantal van de allercoolste drones van Revell voor een vanaf prijs van 29,99. En voor een Focus drone met HD camera, waarmee u de scherpste foto’s en video’s kunt maken betaald u nu 49,99. Niet gek toch? En Bart Smit heeft meer leuke folderacties. Want wat dacht u van de 4 Dagaanbiedingen, zoals speelgoed van Oasis of Playmobil voor scherpe ronde prijzen. En de Super Vette Deals van Bart Smit. Vier extra scherpe Op=Op aanbiedingen, die u niet zo snel ergens anders zult tegenkomen. En willen uw kinderen lekker buiten spelen? Ook hieraan heeft Bart Smit gedacht. Want met de SpaceScooter steps kunnen uw kinderen lekker crossen. Of stunten op de waveboards met 360’ zwenkbare wielen voor extra lage actieprijzen. Leuke cadeaus,  als u kinderen jarig zijn of extra speelgoed voor de vakantie.

Drone aanbiedingen bij Bart Smit

Drone aanbiedingen bij Bart Smit

Online bestellen bij Bart Smit

Gaat u liever niet naar de winkel?U kunt alle folderacties ook online bestellen in de webshop bij Bart Smit. Dat betekent kopen zonder risico door 100 dagen bedenktijd, snelle levering want voor 18.00 uur besteld is de volgende dag geleverd en gratis verzending bij een bestelling vanaf 20 euro. Ook mooi van Bart Smit. Kijk voor alle voorwaarden op de site en ervaar het zelf. Want Bart Smit ziet ze vliegen en daar profiteert u van.

Bart Smit dagaanbiedingen

Bart Smit dagaanbiedingen