Bart Smit Ruimt Op folderacties.nl

Bart Smit Ruimt Op

Bart Smit ruimt op. En dat betekent kortingen tot wel 70% op speelgoed, games, films, boeken, spellen en puzzels. Een selectie van al deze mooie aanbiedingen vindt u in de speciale Bart Ruimt Op folder die tijdens deze opruiming wordt uitgegeven. Want met bijna 190 Bart Smit vestigingen is Bart Smit niet alleen de grootste speelgoedwinkel in Nederland maar ook één van de meest complete. Zo heeft men in iedere winkel naast een uitgebreid assortiment speelgoed ook een groot aanbod games en films, elektronica, boeken, spellen en puzzels, maar ook baby en peuterartikelen, hobby en creatiever artikelen en zelfs buitenspeelgoed van vrijwel alle grote merken. En dit assortiment wordt vrijwel wekelijks vernieuwd. Dus zoekt u speelgoed voor uw kinderen voor de vakantie of gewoon een cadeautje van Lego, Playmobil, Barbie, Nintendo of Ravensburger? Loop dan eens binnen bij Bart Smit en u zult verbaasd zijn van de vele leuke artikelen die u hier aantreft. Bovendien zijn ze tijdens deze opruiming ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Bart Smit Ruimt Op Folder

Misschien wilt u eerst een aantal folderacties selecteren voordat u gaan shoppen. Ook dat kan bij Bart Smit. Want in de Bart Smit Ruimt Op folder, die loopt van 20 juni t/m 5 juli, vindt u een overzicht van een groot aantal geselecteerde artikelen, die tijdens de opruiming worden aangeboden, zoals een Helix racketset van € 9,- nu voor € 5,- of een  Little People geluiden boerderij voor de allerkleinsten van € 34,99 nu voor  24,-. Maar ook krijgt u nu 5 dagen lang 25% korting op alle Lego Duplo artikelen. Of de nieuwe release van deze week voor de Playstation 4 of Xbox One; Batman Arkham Knight voor de introductieprijs van 49,99. Zoals u ziet voor elk wat wils. Misschien is dat ook wel het geheim van Bart Smit. Want bij Bart Smit is het altijd raak.

Lego en Duplo 25 procent korting

Lego en Duplo 25% korting

Online bestellen en gratis verzending tijdens de Opruiming bij Bart Smit

Even geen tijd om te gaan shoppen of geen oppas voorhanden. Ook dan kunt u profiteren van deze spectaculaire opruiming. Want de Bart Smit webwinkel is ook tijdens de opruiming 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. En voor 22.00 uur besteld is al de volgende dag geleverd. Bovendien koopt u bij Bart Smit altijd zonder risico door 100 dagen bedenktijd en gratis retourneren. En bij een bestelling vanaf € 20,- betaalt u geen verzendkosten. Als extra service van Bart Smit. Alle winkelinformatie, openingstijden en ook de webshop kunt u vinden op de site.