Bart Smit Back to School folderacties.nl

Bart Smit Back To School

 Bart Smit Back to School folder geldig tm 3 augustus

Bart Smit Back to School folder geldig t/m 3 augustus

Bart Smit Back To School

Bart Smit, één van de grootste speelgoedzaken met meer dan 200 Bart Smit winkels in Nederland, denkt nu al vooruit met de vele aanbiedingen in de nieuwe Back To School folder. Want Bart Smit weet als geen ander, dat de schoolvakanties altijd te snel voorbij gaan en het nieuwe schooljaar dan weer begint. Dus kun je nu heel veel schoolspullen kopen bij Bart Smit voor weinig geld. In de speciale uitgave van de Back to School folder, die geldig is van 20 juni t/m 27 september vindt je een groot aantal aanbiedingen voor in je schooltas, zoals schrijfblokken, kleurpotloden, balpennen, etui’s, rekenmachines, nietmachines, kleurstiften, gummen, highlighters en boeken. Maar ook tablets, laptops, desktop computers, smartphones en headsets zijn nu voordelig geprijsd.

Bart Smit Back To School Folder

Kortom teveel artikelen om hier allemaal op te noemen. Daarom heeft Bart Smit ze allemaal vermeldt in de speciale uitgave van de Back To School folder, die geldig is tot eind september. Je kunt dus ook na je vakantie nog rustig even inventariseren wat je allemaal nodig hebt en bij Bart Smit binnenlopen. Voor b.v. twee luxe balpennen van Glitz voor maar € 0,99, 12 Write Well fineliners voor € 2,49, een pennenetui met hartjes voor € 1,49 of een Casio rekenmachine voor € 7,99. En voor de jongedames is er ook het Trendy Girlz assortiment met o.a. Bodyglitter voor € 1,99 of oogschaduw voor € 3,49. Hiermee maak je vast de blitz op school. Dus BE HAPPY AND SMILE met Bart Smit.

Tendy4girls aanbiedingen

Tendy4girls aanbiedingen

Online bestellen bij Bart Smit

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om even snel online te bestellen bij Bart Smit. Hiervoor hoef je de deur niet uit en toch wordt alles netjes bij je thuisbezorgd. Ga dan naar de Bart Smit webshop op www.bartsmit.nl en maak je keus uit de vele duizenden artikelen. Uiteraard vind je hier ook de online Bart Smit folder waardoor met een paar clicks je bestelling kunt plaatsen, zoals een Polaroid tablet of een Archos smartphone. Alle bestellingen vanaf € 20,- worden gratis thuisbezorgd. En voor 22.00 uur besteld is morgen al in huis. Een extra service van Bart Smit. Want je hebt het al druk genoeg in je vakantie.

Bart Smit Back To School aanbiedingen

Bart Smit Back To School aanbiedingen