Baby&Tiener opruiming folder folderacties.nl

Baby & Tiener Megastore Zomeropruiming folder

Het is weer zomeropruiming bij Baby & Tiener. En dat betekent dat de toch al lage prijzen bij Baby&Tiener nog eens extra zijn verlaagd. Want Baby & Tiener wil ruimte maken voor de nieuwe collectie. En daarvan kunt u nu profiteren! Want zowel bij de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel als in de Baby & Tiener webshop, zijn nu heel veel artikelen voor uw kleine prins of prinses flink afgeprijsd. Dus bent u op zoek naar een nieuwe buggy, kinderstoel, babybadje, autostoel of campingbedje. Sla dan nu uw slag! Maar ook als u nog maar net in verwachting bent, gefeliciteerd nog, dan is dit de kans om u een rustig te oriënteren in één van de Baby & Tiener Megastores en alvast wat inkopen te doen en te profiteren van de vele opruimingsacties. Want ook de complete baby- en kinderkamers zijn nu extra voordelig. Kijk dus even in de Baby & Tiener opruimingsfolder op onze site voordat u in de auto stapt.

Baby & Tiener Megastore Zomeropruiming Folder

Want in deze Baby en Tiener zomeropruiming folder vindt u alvast een overzicht van de vele opruimingskoopjes bij Baby & Tiener. Wat dacht u bijvoorbeeld van een complete Babykamer Manilla, dus ledikant, commode en kast, voor maar € 399,- Daar kun u zelf toch niet voor gaan timmeren. Of een Auto Comfort Trio Hopper buggy, met onderstel, matras en zonnekap, voor maar € 199,- ? En daar krijgt u dan ook nog een gratis autostoeltje bij. Bijna onvoorstelbaar dat dit kan. Topmerken worden koopjes met verbazing wekkend voordeel, zoals de Easywalker buggy voor € 299,- of de Maxi Cosi Mura Hybrid voor maar € 499,- Maar alleen bij Baby & Tiener en zolang de voorraad strekt.

Online bestellen bij Baby & Tiener Tijdens de Zomeropruiming

Misschien bent u al wat minder mobiel of kunt u moeilijk een oppas regelen? Dan is het goed om te weten dat u ook tijdens de opruiming gemakkelijk en snel en ook 24 uur per dag online kan bestellen in de Baby & Tiener webshop en vanuit de Baby en Tiener folder. Want ook alle zomeropruimingsartikelen zijn verkrijgbaar in de webshop: www.babyentiener.nl. Uiteraard ook met de laagste prijsgarantie, 14 dagen bedenktijd en voor 15.00 uur besteld is morgen in huis. Zelfs achteraf betalen is mogelijk. Ga naar de webshop, maak uw keuze, en bestel direct online! Want  dan kunt u morgen al genieten van uw aankoop. Want zoveel mooie merken voor zulke lage prijzen vindt u nergens. En als dank krijgt u dan ook nog een geboortedoos kado. Leuk toch?

Baby en Tiener waardebonnen voor extra korting

Tijdelijk kun je nu ook extra korting krijgen op merken als Joolz, Chico, Mutsy, Maxi-Cosi en vele anderen door een waardebon te gebruiken. Deze kortingsbonnen kun je inwisselen voor gratis producten of korting oplopend tot wel €150,- Je kunt de bonnen hier bekijken en downloaden. http://www.babyentiener.nl/actie/. Wil je een gratis Baby en Tiener geboortedoos ontvangen. Bekijk deze dan hier: http://winkel.www.babygeboortedoos.nl/