ALDI verantwoorde boodschappen folder folderacties.nl

ALDI folder

Wekelijks verschijnt er een ALDI folder, welke vermeld wordt onder de naam ALDI actueel. De ALDI folder van deze week loopt van 16 september t/m 22 september en staat in het teken van “Verantwoorde Boodschappen”.

Aldi Actueel folder 16 t/m 22 september 2015

Aldi Actueel folder 16 t/m 22 september 2015

Hierin een aantal artikelen met het MSC keurmerk voor gecertificeerde duurzame visserij, zoals tonijnsteaks, 3 x 100 gram voor € 3,99 en gevulde scholfilet , 325 gram voor € 2,99. Daarnaast een ruim assortiment biologische artikelen in de aanbieding zoals biologische eieren, 6 stuks voor € 1,29 en biologische chocolade, 100 gram voor € 1,09.  Zoals gezegd veel gezonde artikelen en ook nog eens superlaag geprijsd. Kijk in de winkel voor nog veel meer biologische producten zoals pasta, olijfolie, notenpasta enz. En let dan ook eens op de UTZ gecertificeerde producten bij Aldi, zoals chocolade mix, chocolade pinda’s en chocolade hagelslag. Allemaal producten die duurzaam zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.Kijk dus voor u naar de winkel gaat altijd even in de ALDI actueel folder voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen. Het is zeker de moeite waard.

ALDI actueel aanbiedingen

ALDI actueel aanbiedingen

Aanbiedingen uit de ALDI folder

ALDI, de afkorting van ALbrecht DIscount, is een van oorsprong Duitse supermarktketen met ongeveer 460 winkels in Nederland. ALDI onderscheidt zich van andere supermarkten door zijn beperkt assortiment, goede kwaliteit en lage prijzen. Het assortiment van ALDI bestaat uit een assortiment kruidenierswaren, zoals koffie, thee, waspoeder, afwasmiddel en margarine, aangevuld met een assortiment versproducten, zoals groente, brood, verpakt vlees en zuivel. Daarnaast heeft men ook een wisselend assortiment non food, zoals gereedschappen, huishoudelijke artikelen en zelfs kleding. De meeste ALDI winkels zijn sober ingericht evenals de presentatie van de artikelen, waardoor ALDI nog een echte discounter genoemd mag worden. Dit resulteert in een vaste lage prijsstelling van de veelal eigen merken en B-merken, die overigens van goede kwaliteit zijn. Vandaar het motto: Hoge Kwaliteit- Lage Prijs.

ALDI fotoservice en kortingscode

Populair is ook de ALDI fotoservice, waarbij u uw vakantiefoto gemakkelijk en goedkoop kunt online kunt bestellen in de ALDI webshop voor een prijs vanaf € 0,08 per foto. Ook is het mogelijk om uw vakantieherinneringen te verzamelen in een mooi fotoboek. Met de code VAKANTIE15 kunt u dit vakantieboek A4 formaat hardcover met 24 pagina’s nu bestellen voor de actieprijs van € 9,99. Normale prijs € 17,99. Kijk voor alle informatie over de complete service voor uw digitale foto’s en de kortingscode op de site. Hier vindt u ook alle overige informatie zoals de winkels, openingstijden, de webshop en de folder.

17779_afs_top_seller_banner_960x328_nl.jpg

Nieuwe producten bij ALDI

Hou jij ervan om elke week weer verrast te worden en nieuwe producten te proberen? Ook dan zit je goed bij ALDI. Het assortiment wordt namelijk wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen en artikelen, die passen bij het seizoen. Bekijk de speciale nieuw bij ALDI pagina hier.

ALDI nieuw in het assortiment