Aldi Buiteng ewoon genieten folderacties.nl

ALDI Buiten gewoon genieten folder

Wekelijks geeft ALDI een uitgebreide folder uit onder de naam ALDI actueel. In ALDI folder van deze week geldig van 5 t/m 11 augustus staat in het teken van “Buiten gewoon genieten”.

Aldi folder 5 tm 11 augustus 2015

Aldi folder 5 tm 11 augustus 2015

ALDI actueel folder

Hierin een aantal gerechten voor een heerlijke zomeravond, zoals couscous, 500 gram voor € 1,49 met fetakaas in blokjes, 200 gram voor € 1,59. Daarnaast ook alles voor uw thuiskantoor, zoals een Dymo beletteringsapparaat voor € 16,99 of een optische muis voor € 3,99. Zoals gezegd alledaagse zaken en superlaag geprijsd. Dit geldt zeker ook voor het assortiment alles voor uw auto, dat deze week ook in de folder staat, zoals een brandblusser voor maar € 7,99, motorolie, 5 ltr. voor € 9,99 of een auto MP3-speler voor € 17,99. Tot slot heeft ALDI ook een aantal Weekendvoordeel aanbiedingen, meestal bekende vers artikelen zoals groente, fruit, vlees en brood. Deze week zijn dat b.v. Hollandse sperziebonen voor € 0,99 en gemarineerde grillffakkels, 420 gram voor € 2,69. Lekker voor op de BBQ of grillpan. Kijk dus voor u naar de winkel gaat altijd even in de ALDI actueel folder voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen. Het is zeker de moeite waard.

ALDI Alles voor uw auto

ALDI Alles voor uw auto

ALDI actueel

ALDI, de afkorting van ALbrecht DIscount, is een van oorsprong Duitse supermarktketen met ongeveer 460 winkels in Nederland. ALDI onderscheidt zich van andere supermarkten door zijn beperkt assortiment, goede kwaliteit en lage prijzen. Het assortiment van ALDI bestaat uit een assortiment kruidenierswaren, zoals koffie, thee, waspoeder, afwasmiddel en margarine, aangevuld met een assortiment versproducten, zoals groente, brood, verpakt vlees en zuivel. Daarnaast heeft men ook een wisselend assortiment non food, zoals gereedschappen, huishoudelijke artikelen en zelfs kleding. De meeste ALDI winkels zijn sober ingericht evenals de presentatie van de artikelen, waardoor ALDI nog een echte discounter genoemd mag worden. Dit resulteert in een vaste lage prijsstelling van de veelal eigen merken en B-merken, die overigens van goede kwaliteit zijn. Vandaar het motto: Hoge Kwaliteit- Lage Prijs.

wk27_wijn_i_960x324.jpg

ALDI recepten

Naast de vele aanbiedingen staan er in ALDI actueel ook lekkere recepten, welke gemaakt zijn van de aanbiedingen uit de folder. Zo kun je een heerlijk gerecht klaarmaken voor een erg lage prijs. Hierdoor eet je niet alleen voordelig, maar ook erg gevarieerd.

ALDI recepten

ALDI recepten

ALDI fotoservice en kortingscode

Populair is ook de ALDI fotoservice, waarbij u uw vakantiefoto gemakkelijk en goedkoop kunt online kunt bestellen in de ALDI webshop voor een prijs vanaf € 0,08 per foto. Ook is het mogelijk om uw vakantieherinneringen te verzamelen in een mooi fotoboek. Met de code VAKANTIE15 kunt u dit vakantieboek A4 formaat hardcover met 24 pagina’s nu bestellen voor de actieprijs van € 9,99. Normale prijs € 17,99. Kijk voor alle informatie over de complete service voor uw digitale foto’s en de kortingscode op ALDI.nl. Hier vindt u ook alle overige informatie zoals de winkels, openingstijden, de webshop en de ALDI actueel folder.

Uw vakantie herinneringen in een fotoboek!