Albert Heijn kerst assortiment folder

Albert Heijn kerst assortiment folder

De nieuwe Albert Heijn kerst assortiment folder is uit met alle ingrediënten voor een Kerst om nooit te vergeten.

Albert Heijn kerst assortiment folder 6 tm 26 december 2015

Albert Heijn kerst assortiment folder 6 tm 26 december 2015

In deze mooie folder een compleet feestassortiment van meer dan 200 feestfavorieten, die vanaf 14 december zowel in de Albert Heijn winkels als in de webshop:www.ah.nl verkrijgbaar zijn. Of je nu kiest voor de traditionele gedekte tafel met kalkoen of compleet iets anders b.v. een winterbarbecue? Wat je ook serveert, Albert Heijn heeft een uitgebreid Kerstassortiment in de aanbieding voor een Kerst om nooit te vergeten. Wacht dus niet langer en breng eens een bezoekje aan één van de 850 AH supermarkten bij jou in de buurt.

Feestfavorieten 500x500

Albert Heijn kerst assortiment folder

Of kijk eerst even in de uitgebreide Albert Heijn feestfolder op onze site en geniet alvast van de vele specialiteiten en bonusaanbiedingen voor een feestelijke Kerst, zoals traditionele kerstkoekjes met lint, nu voor € 1,79 of een luxe AH Kerststol voor € 5,99. Maar ook de heerlijke voorgerechten, zoals AH-wildragout, nu € 2,39 en AH-carpaccio hertenfilet voor maar € 3,49 zijn natuurlijk om te smullen. Ook de keuze aan hoofdgerechten is enorm, zoals AH Hazenrugfilet, per 250 gr, € 9,99, AH Kalkoengebraad met spek, 500 gr. voor € 6,49 en ga zo maar even door. Last but not least: een keur aan grand desserts, zoals AH-mini cheesecake nu slechts € 1,49 of AH Bombe au chocolat voor € 3,99. Dat wordt smullen !

aanbiedingen uit de AH feest collectie folder

aanbiedingen uit de AH feest collectie folder

Allerhande kerst box

Dit jaar heeft Albert Heijn ook de Allerhande kerst box, die je kan bestellen. Dit is een handige box met daarin alle recepten en versartikelen, die je nodig hebt voor een geweldig kerst diner. Hierdoor hoef je niet apart te gaan winkelen om alle kerstboodschappen te doen, want deze periode is al hectisch genoeg. Je hebt in de Allerhande kerst box werkelijk alles voor een origineel kerstmaal en hoeft dus de deur niet meer uit. De kerstbox is te bestellen op ah.nl en is geschikt voor meerdere personen en varieert van 2, 4, 6 of meer.
Kerstbox 728x90 Supermarktaanbiedingen

Online bestellen op ah.nl

Natuurlijk kun je je Kerstboodschappen ook online bestellen in de webshop: www.ah.nl. en thuis laten bezorgen of ophalen bij een AH Pick Up Point. Kost minder tijd en voorkomt een hoop gesjouw. Alle bestelvoorwaarden en ook de supermarktadressen, de openingstijden en de AH.nl folder kun je vinden op de site, Fijne Feestdagen.