Bol.com & Albert Heijn Alles Voor Sinterklaas folderacties.nl

Albert Heijn en Bol.com Sinterklaas folder

Albert Heijn en Bol.com hebben alles voor een magische Sinterklaas en dit vermelden ze dit jaar in de gezamenlijke Albert Heijn en Bol.com Sinterklaas folder, die geldig is t/m 6 december 2015. Want het Sinterklaas feest betekent genieten, samen met je familie van veel lekkers en leuke cadeaus. En om jou hierbij te helpen staat deze folder van Albert Heijn en Bol.com vol met ideeën en inspiratie om er een leuk feest van te maken.

Albert Heijn en Bol.com Sinterklaas folder

Albert Heijn en Bol.com Sinterklaas folder

Want Albert Heijn, de grootste supermarktketen van Nederland weet als geen ander hoe ze jou moeten verwennen met heel veel lekkere etenswaren, zoals chocoladeletters, marsepein en speculaas. Want wie zoet ik krijgt lekkers….Daarnaast weet Bol.com als grootste online shop, met een groot assortiment speelgoed, boeken, dvd’s, elektronica en huishoudelijke artikelen, alles over leuke cadeautjes voor dit oer-Hollandse Sinterklaas feest.

Aanbiedingen uit de Albert Heijn en Bol.com Sinterklaas folder

Nieuw in deze folder is dat zowel Bol.com en AH.nl tips geeft voor cadeaus in verschillende prijscategorieën; de 49 supersintcadeaus. Zo vind je schoencadeautjes onder de €10,-, €20,-, €30,- en €50,- maar ook grotere cadeaus net boven de €50,-. Samen helpen ze jou dan ook om van Sinterklaas avond een geslaagde feestavond te maken. Met leuke aanbiedingen, tips, speelgoed, verhaaltjes en heel veel lekkers. Want zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan op zo’n avond heerlijk te snoepen van een Verkade chocolade letter, nu 200 gram voor € 3,09 of een AH Taaitaaipop 500 gram voor € 1,49. Of je kinderen te verrassen met AH strooigoed, 800 gram voor € 2,99. En misschien ga je die avond wel gourmetten met ieder een eigen pannetje met leuke AH minigourmet set, 165 gram voor € 1,49.En daarna natuurlijk pakjesavond, met cadeautjes en surprises, zoals LEGO speelgoed voor de kids van Bol.com. Of blijmakers voor papa en mama, opa en oma. Een groot assortiment cadeautjes onder de 10, 20, 30, 40 of 50 euro, leuke aanbiedingen voor groot en klein, je vind ze, overzichtelijk bij elkaar, op pagina 32 t/m 37. Gewoon even in de folder kijken dus en naar de winkel van Albert Heijn.

Sinterklaascadeaus onder de 10 Euro

Sinterklaascadeaus onder de 10 Euro

 

Online bestellen in de webshop van Bol.com

Of online bestellen bij Bol.com of AH.nl en afhalen bij de Albert Heijn winkel in de buurt. Maar thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Alles is mogelijk. Kijk voor de bestel- en bezorginformatie even op de site van bol.com of ah.nl Daar vind je ook de aanbiedingen, de folder, de winkels en de webshop. Fijne Sinterklaasavond!

Grote wensen kleine wensen, cadeaus voor iedereen en elk budget