Albert Heijn Bonus folder week 31 2015

Albert Heijn bonus folder week 31

Albert Heijn, de grootste supermarkt van Nederland, geeft iedere week een folder uit met nieuwe bonus aanbiedingen. Zo vindt u deze week in deze Albert Heijn bonus folder van week 31, die geldig is van 27 juli tot 2 augustus, weer veel vers artikelen, zoals groent en fruit, vlees, kip en vis, brood en banket, zuivel en ook kaas, vleeswaren en delicatessen in de bonus. Allemaal dagelijkse boodschappen voor extra lage prijzen, zoals:

Zomerfee 728x90

Groente en fruit van het seizoen in de bonus

Groente en fruit van het seizoen, zoals AH Slamelanges, zak 75 gram voor € 1,12, AH Perziken of nectarines per 500 gram voor € 0,99, AH meloenen met 30% korting of AH biologische kiwi’s voor € 1,50. Maar ook de verse kant en klaar maaltijden en salades zijn deze week in de aanbieding, zoals AH Hollandse maaltijden, schaal 500 gram nu € 2,99 of AH Indonesische maaltijdmandjes van € 4,99 nu voor € 3,99.

Albert Heijn groente en fruit bonus aanbiedingen

Albert Heijn groente en fruit bonus aanbiedingen

Vlees, vis, kip en vega in de bonus

Ook deze week weer veel vlees, kip en vis in de bonus, zoals AH rundergehakt, 500 gram voor maar € 4,00 en overheerlijke AH hamburgers met 25% korting. En wat dacht u van AH gerookte toastplakjes per pakje van 130 gram nu € 3,00 of AH warm gerookte makreel, nu in de bonus voor € 1,75. Dat wordt smullen!

Albert Heijn vlees en vis bonus aanbiedingen

Albert Heijn vlees en vis bonus aanbiedingen

Ook in de bonus: Wijn, bier, sterke drank en aperitieven

Zeker als u het combineert met een lekker wijntje, zoals een Zuid Afrikaanse Lindeman rood, wit of rose, nu 2 flessen voor € 6,99 of een oer-Hollands Heineken pilsje, nu 6 blikjes voor € 4,15 of een krat a 24 flesjes voor € 9,89, dat is lekker goedkoop! Net zoals 5 flesjes Desperados voor € 7,99 en een fles Vinas  del Vero wijn voor € 4,49.

Albert Heijn wijn en bier bonus aanbiedingen

Albert Heijn wijn en bier bonus aanbiedingen

Bonusaanbiedingen in frisdrank, sappen en koffie & thee

Maar een visje met een frisje kan natuurlijk ook. Want ook dat is in de bonus bij AH. Zoals een Coca Cola, Fanta of Sprite, 4-packs 1.5 ltr. nu € 5,00,  Appelsientje 1.5 literpakken diverse smaken nu 2e halve prijs en AH Sparkling Ice Tea light, nu maar liefst 4 flessen van 1.5 liter voor € 2,56. En mocht het toch wat frisser zijn deze zomer, geniet dan van een kop heerlijke Perla snelfilter koffie, nu 3 pakken a 250 gram voor € 4,70.

Albert Heijn frisdrank en sappen bonus aanbiedingen

Albert Heijn frisdrank en sappen bonus aanbiedingen

Maar ook soepen en sauzen, snoep en koek en diepvries in de bonus

En of dit nog niet genoeg is ook nog soepen en sauzen en snoep en koek in de bonus, b.v. 2 bussen Pringles voor € 3,00 en Mentos Gum Bottles voor € 2,49. En AH rijstzoutjes en choco noten. Dat wordt dus snoepen deze week. Bijvoorbeeld van dat heerlijke AH roomijs, per beker voor € 2,99.

Online aanbiedingen bestellen uit de folder en laten bezorgen.

En wordt het u allemaal teveel? Dan kunt u als extra zomeractie alles ook online bestellen en voor slechts € 2,99 thuis laten bezorgen. Of gratis ophalen bij een Pick Up Point kan ook. Kijk voor alle bestelinformatie, maar ook de AH winkels met openingstijden, de folder, de webshop en de bonusaanbiedingen op www.ah.nl

Albert Heijn gratis bezorging bij online bestelling op AH.nl