Action Sinterklaas folder folderacties.nl

Action Sinterklaas folder

Wanneer de Sint de Action Sinterklaas folder van dit jaar bekijkt, dan pakt het voor hem dit jaar voordelig uit. Want in de nieuwe Sinterklaas folder die geldig is tot en met 5 december, hebben zij weer een groot aantal inpakcadeaus voor Sinterklaas en Kerst in de aanbieding.

Action Sinterklaas folder 28 oktober t/m 5 december 2015

Action Sinterklaas folder 28 oktober t/m 5 december 2015

En zoals we al jaren van Action gewend zijn is een folderaanbieding ook echt een super lage prijsaanbieding. Is dit misschien dan ook de reden dat Action in korte tijd zo gegroeid is en inmiddels al meer dan 590 filialen in Nederland heeft? Of komt het omdat men ieder week weer 150 nieuwe artikelen in het assortiment neemt? Kortom, Action is onbetwist de Grootste in kleine prijzen.

Action Sinterklaas folder

En deze zie je dan ook dit jaar volop terug in de nieuwe Action Sinterklaas folder, die maar liefst 54 pagina’s telt. Zo vind je direct op de eerste pagina’s al een keur aan snoepgoed, zoals een chocolade letter voor € 0,98, een Sint chocolade figuur voor € 0,89 en zakje euromunten van melkchocolade voor maar € 0,58. Maar ook het speelgoed assortiment voor baby & peuter is extra voordelig geprijsd. Zo is er al een mobiel telefoon voor de allerkleinsten met licht en geluid voor € 2,99, een babycarrousel met balletjes voor € 2,49 en een kinderspeelhuis voor € 5,99. Maar ook voor de wat oudere meisjes biedt deze folder veel leuke cadeaus voor gunstige prijzen, zoals My Little Pony, diverse varianten voor € 3,49 en Tienerpop Singstar voor€ 4,99. En natuurlijk vergeet de Sint ook de jongens niet bij Action. Want zo’n set van 5 stuks Match speelgoedauto’s voor € 5,49 is toch een koopje of een Banbao bouwset voor € 3,99 voor de jonge bouwers is ook interessant.

Action Sinterklaas cadeautjes jongens

Action schoencadeautjes voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar leuke schoencadeautjes om in de schoen te doen, dan vind je ook een groot aanbod knutselboekjes, vlechtstroken, plakfiguren en stickers, hobbyklei, kleurpotloden en verfdozen in deze uitgebreide Sinterklaasfolder.

Action Sinterklaas schoencadeautjes knutselen

Action Sinterklaas schoencadeautjes knutselen

Action heeft namelijk ook aan de creatieve kleintjes en de kleine doeners gedacht. Leuk om mee te spelen en ook goed voor hun ontwikkeling. De laatste pagina’s zijn gereserveerd voor de echte Sinterklaasartikelen zoals een Sinterklaas Doe Boek voor € 0,79 en een Sinterklaas knutselpakket voor € 1,99. En mocht je in deze folder nog niet gevonden hebben wat je zocht bekijk dan ook de vele andere Action folders op onze site. Dus niet zwarte pieten dit jaar en gewoon lekker Sinterklaas vieren met zijn allen! En ook nog extra voordelig met Action, de Grootste in kleine prijzen.